Blogovi

Ekipa: 0 member(s)

Shares ?

0

Klikova ?

0

Viral Lift ?

0%

Tagovi

Pogledajte i ovo

  • 16 May 2016
    Da li se sećate kada ste prvi put progutali knedlu i priznali da ste pogrešili, izvinili se, molili za oproštaj i trudili se da ispravite grešku? Siguran sam da je to bio paklen posao a najverovatnije ste i napravili gresku koju većina pravi. Ako ste čvrsto držali odbrambeni položaj, pa još iz njega počeli da napadate i da krivite partnerku, jer "ona je doprinela tome da vi pogrešite" sigurno niste dobro prošli. Postavili ste model za svaki naredni put koji se njoj neće svideti! Mnogo bolje bi prošli da ste preuzli svu odgovornost i postavili zdrav temelj. Zasto?! Jer onaj ko prizna grešku i prihvati odgovornost ima pravo da to isto zahteva i očekuje od partnera i time zaobilazite mnoge zamke u igrama emocija i ega. I nemojte misliti da možete zloupotrebljavati stav samo zato što ste spremni da stanete iza svog ponašanja. Posledice kontraefekta koje bi usledile ni vašem neprijatelju se ne bi svidele.  
    2514 Objavio/la Pokojni Toza
Lično 2.028 pregleda May 14, 2016
Pasivno agresivna zahebancija

Prevod jedne od boljih rečenica koje često ponavljam bi bio "Moja ličnost je suštinski dobra ali moj stav zavisi od tebe."
Kao, imaš šansu ali i ja imam granice!
Zvuči tako zrelo, pametno, zajebano ...


Poslednji put kada sam hteo da budem takav kul tip izvalio sam par rečenica koje su imale neverovatan efekt. Čak do meseca se čulo da si otišla.
Rekla si mi da ne znam da pokažem osećanja, da nije glupo verovati da pegaz jeste Meduzin i Posejdonov sin.
Možda je trebalo da znam bolje, možda nisam trebao da zauzmem stav, možda sam trebao da imam više vremena za glupost.
Možda sam trebao da primim svim srcem ono što sam voleo i budem bezgraničan ali jbg, sad mogu samo onako kako mogu.

Nije ovo neko pisanije o kajanju, ne!
Radoznao sam.


Sta bi se dogodilo da sam učestvovao u toj priči onako kako si to očekivala od mene ?!
Da li bi našla put preko sedam gora i sedam mora, letela na leđima pegaza i pobedila sve zmajeve, vetrenjače i zle veštice?
Šta bi videla kada zažmuriš?