Forumi » Astrologija

Kako navatati zensku uz pomoć astrologije

    • 1436 postova
    28. фебруар 2016. 01.41.08 CET

    Ribe – prvo pa ludo. Mislim da ne postoji horoskopski znak koji više koristi onu idiotsku frazu “ne znam šta hoću, ali znam šta neću”. U interakciju sa muškarcima ne ulaze glavom. One jednostavno osećaju. Naročito da li imaš novca ili ne. Pošto su u stanju da potroše budžetski deficit Srbije na novu kolekciju cipela. U svakoj vezi one su uvek do 70%. Ostalih 30% je u nekoj izmaglici maštanja o princu na belom konju, silovanju od strane zgodnog neznanca u haustoru neke stare zgrade, bivšim ljubavima koje su postale idealne od kad nisu tu, sebi kao uspešnoj poslovnoj ženi, cipelama, cipelama, cipelama… Pričaj joj bajke, izvedi na večeru a na kraju dejta izvadi katalog sa cipelama i reci “Biraj koje ćeš!”

    Vodolija – evo opet podeljene ličnosti. Mlađe vodolije su lude, okružene prijateljima, veze se ne razlikuju od drugarstva, tako da često i ne možete provaliti ko im je drug, a ko dečko. Doduše ni ona sama ne može to baš da shvati. Sledeća faza kod vodolija je “ja hoću da budem normalna žena, koja kuva, pere, pegla, živi za svoju pametniju polovinu”. To traje neko vreme, a onda stiže konačna faza. Konačna faza kod ženske Vodolije je “ja nisam za to”. Pročita knjigu ili pogleda film “Jedi, moli, voli” i baci se u traganje za dubljim smislom u svom, ne tako dubokom životu. Napomena: postoje one Vodolije koje iz faze jedan pređu odmah u fazu tri. Pričaj više od drugih, budi glasniji, lepši, pametniji i eto ti Vodolije da te zagleda kao tele, šarena vrata.

    Jarac – polako. Po sopstvenom uverenju žena Jarac se nikad ne zaljubljuje. Ona uvek stoji sa dve noge na zemlji (rekao bih četri, ali to razni perverznjaci mogu pogrešno tumačiti). Ako se zaljubi tako, da ne može kontrolisati svoje životne planove pobećeći glavom bez obzira. Kasno sazrevaju, kasno spoznaju sebe pa se može dogoditi da na svojim vratima ugledaš devojku koju si zaprosio pre nekoliko godina kako stoji i kaže “Razmislila sam i odgovor je DA”. Ako želiš nešto neobavezno sa njom, moraš znati odgovor na svako njeno “Zašto?”. Ako hoćeš nešto ozbiljno sa njom, moraš znati odgovor na svako njeno Zašto + da imaš plan za pet godina unapred na svakom životnom polju + da se ona ne zaljubi u tebe jer će onda morati da pobegne. Bar na nekoliko godina.

    Strelac – žena koja je strelac je blaža varijanta žene koja je ovan u horoskopu. Što na um to na drum, ali uz obaveznu patnju, puno razumevanja za svog lažljivog partnera i gomile energije utrošene na potpuno trivijalne stvari. Zagledana je u neku nerealnu budućnost, sa planovima koje ne bi u delo mogao sprovesti ni Stiven Spilberg uz pomoć Lucas Arts-a. Obično život provede u laganoj histeriji, putovanjima, maštanju o istim i besmislenom poturanju svojih leđa za druge. Odvedi je na vrh zgrade sa koje se vidi pola Srbije. Tamo joj pričaj o zakrivljenju Kosmosa, povezanosti religije i astrologije, dalekim zemljama… Predloži joj seks na javnom mestu, voajerizam, egzibicioizam…

    Škorpija – svaki astro priručnik će pisati o tome kako si naišao na osobu izuzetne seksualnosti, koja sva gori, svojim očima prodire pravo u tvoju dušu i muškost. Ali niko neće reći da si naišao na ženu koja, ne samo da zna za tvoj tajni profil na fejsbuku, već ima i njegovu šifru. Šifru za regularni profil si joj dao posle dva minuta veze (to te je i odalo), bilo je jače od tebe. Ona sve može, sve stiže. Ima dovoljno emocija – taman za tebe, ali svi tvoji mogu da od***u. Ako se oženiš sa njom računaj da si kod matičara potpisao njoj vlasnički list nad tvojim bićem. S njom nema zaj***, sve što misli kaže ti u facu. Ako ćuti, znači da si naj****. To što si ti nju muvao okači mačku o rep. Ona te je odavno odabrala i pustila da se malo znojiš ubeđen u to da ti nju osvajaš.

    Vaga – uglavnom izgleda kao da je upravo sišla sa naslovne strane modnog magazina. Ja kažem da Vaga nema svoje, već reprodukuje tuđe emocije. Što vidi kod drugih – to oponaša i to oseća. Pa ako je odrastala u tragičnom okruženju tako i pristupa životu, ako je živela bezbrižno onda se čitav život provlači kroz probleme i obaveze. Najčešće je ovo drugo. Ništa teške teme, duboka razmišljanja i teret obaveza, jok, samo laganica, ladovina i kur*****lja. Problem koji ne može rešiti šarmom jednostavno ignoriše. Pristup je jasan, samo joj pokaži da će imati ladovinu i laganicu dokle god si tu i eto nje. Napomena: Nemoj se samo zaprepastiti ako ti na pola snošaja kaže “ja nisam sigurna da želim to sada”. Ne misli ništa loše sa time, ona stvarno ne zna da li to želi sada.

    Devica – o da, svi je znaju kao pedantnu, lepu, uvek sređenu i beskrajno džangrizavu. Ta zatvorenih očiju u polusnu iz spavaće sobe vidi da četkicu za zube nisi ostavio u ormariću gde joj je mesto. U principu ako si za ozbiljnu vezu najbolje bi bilo da popuniš formular svih svojih navika, ideja, planova i veština. Da ona malo to razmotri, pa da ti javi. I sve je to super da nije druge strane ženske device. Ona malo izađe, popije dva-tri koktela i eto je u nepoznatom stanu kako nepoznatom tipu (za kojeg je sigurna da neće biti nikakav remetilac njene životne rutine) pruža oralno seksualno zadovoljstvo za to jedno veče. Jasno ti je sve. Ili formular, ili uverenje da nećeš praviti probleme i da niko neće saznati. U zavisnosti od toga šta želiš sa njom.

    Lav – lavici su u zajedničkom životu potrebne dve sobe. Jedna za nju, a druga za njen ego i njenu samoživost. Ona sija u svakom trenutku. Ona je uvek u nekoj žurbi. Mnogo je važna i još više zauzeta. To što si joj rekao da je najlepša na svetu nema nikakvu težinu dok ne klečiš bar jednim kolenom i držiš trnovitu ružu u zubima. Ako želiš nešto ozbiljno sa njom, računaj na to da ćeš volontirati kao njen lični asistent, ako ništa drugo – ono da se smeješ njenim provalama. Pokaži joj da si zahvalan nebesima što te je uopšte udostojila razgovora sa njom. Posle budi zahvalan nebesima što te je udostojila toga da joj platiš večeru, pridržavaš kaput, pališ cigaretu, otvaraš vrata… o zahvalnosti za snošaj i to što si joj ujutru doneo doručak u krevet da i ne govorim. Da veruješ da Bog postoji, bio bi siguran da ti je on lično poslao, čisto zato što si za vreme komunjara tri puta pljucnuo svaki put kad prođe pop.

    Rak – ponekad pomislim kako je naporno biti škorpija i potpuno iracionalno voleti ženske rakove. Prvo što su to najpatetičnija stvorenja na svetu. To, da njih niko ne voli se podrazumeva, da imaju sve bolesti ovog sveta takođe. Majka rak obavezno ima maminog sina, koji ako ikad ode od nje, ceo svet prestaje da se okreće oko sunca. Rak ima najsnažnije emocije na svetu, ali koje traju najviše deset minuta. Ona će se rasplakati zbog toga što si slučajno pogledao drugu devojku, i kada se posle deset minuta smiri, otićiće da igra sa nekim tipom sa kojim flertuje još od kada ste ušli u klub, kao da se ništa nije desilo. Ona je neka vrsta emotivnog ringišpila, sa njom nikad ništa nije sigurno, tako da i nema pravo saveta za nju. Zamka sa rakovima je sledeća – zaljubljuju se posle seksa. Tako da kombinacija sa njima može, ali samo jednom. Posle toga si u vezi, ili će ona umreti za tobom. Ako ne umre te noći onda si sutra slobodan. Pa sve ispočetka neki drugi dan.

    Blizanac – žena blizanac najčešće ne može da se odluči šta je to ona baš. Ona kapira da bi trebalo da bude žena, devojka, ljubavnica, baš onako kako to pravila nalažu. Tome teži i na tome radi. Da se zaljubi, da voli, razume, bude dobra u seksu, pruža svu ljubav koja je potrebna. Njen mužjak vidi da je sve u redu, i da je to – to. Ali sve vreme ima osećaj kao Arnold Švarceneger u “Total Recall”, osećaj kao da ga neko zaj***. Kad nije sa njim ona profesionalno izvršava egzekucije političkih neprijatelja, a kada je sa njim postaje savršena žena, majka i ljubavnica. Ne znam rešenje za to. Tako je – kako je. Najbolje je ne opterećivati se puno sa time. Tako je i “navatati” – iz nehata.

    Bik – kod žene bika ništa nema na prečac. Prvo da vidi ko su ti roditelji, pa onda možete da razgovarate o k**s kombinaciji. Bez šale, žene bikovi su prave žene. Ne vole puno promene, kad počnu da rade na nekoj vezi bolje bi ti bilo da im ne stvaraš probleme. One će se usput i zaljubiti u tebe, biće ti oslonac u životu, toliko da ćeš se potpuno opustiti i misliti da možeš da radiš sve što ti padne na pamet. Onda napraviš s**** i one te jednostavno obrišu iz života. Pa makar imali petoro dece zajedno. Naravoučenije, ne zaj*** se sa njima. Imaš ih ako ih uspeš ubediti da se njihov život neće puno i naglo menjati zbog veze sa tobom. Što se kombinacije tiče računaj da će ugovaranje po tom pitanju trajati. Dugo.

    Ovan – žena ovan je pojam naprasne, samožive, tvrdoglave pripadnice namazanijeg pola. One žele sve, sad i odmah. I kad to dobiju onda to više ne žele. I one sve proživljavaju emotivno. Ali uvek i isključivo gledano iz sopstvenog ugla. I uvek posmatrano očima deteta kojem je oduzeta omiljena igračka. Trebaju joj igračke i publika, a ne partneri. Želiš takvu jednu? Nema problema. Ako je hoćeš na kratko, postavi se zagonetno, nedorečeno. Pusti je da razvija film u glavi šta se sve krije u tebi. Želiš je na duže – razgovaraj sa psihologom. U međuvremenu se postavi zagonetno, nedorečeno. Pusti je da razvija film u glavi. Sakrivaj telefon, zovi je sa govornice i reci da ne možeš dugo da pričaš.