Forumi » Astrologija

Kako na'vatati mužjaka uz pomoc astrologije

    • 1436 postova
    28. фебруар 2016. 01.42.57 CET

    Ribe – postoji dva tipa muških riba. Oni koji žive za svoj novac i oni koji su izgubljeni u prostoru i vremenu. Prvi vole skupe ku**e, drugi vole lude ku**e. Dajte mu patnju i čežnju. Mučite ga svojim pravilima, jer on voli te igre. Ako ih ne budete igrali Vi, igraće ih on. Ako mu okrenete ledja, na kolenima će Vam donositi cveće, ako mu kažete da ga volite neće Vas čuti i po**liće prvu klinku koja mu podleti po libido te večeri.

    Vodolija – sve muške vodolije su dotakle i razumele suštinu života. Tako oni shvataju svoje površno istraživanje smisla postojanja. Niko ih ne razume, ali ih to ne sprečava u tome da Vam stalno nabijaju na nos kako su različiti i posebni. Recite mu sto puta da je drugačiji od drugih, i da biste tako voleli da ga razumete, ali je to van Vaših mogućnosti i dobićete njega i njegovo posebno viđenje svakog životnog segmenta. Doduše viđenje koje stvarno i nema neke veze sa životom, ali Vas to i ne zanima. Rekli ste da želite njega.

    Jarac – budite prijatelj sa njegovom majkom. Nikako ne otkrivajte njegovoj majci da ga želite, već se samo družite sa njom. Pomozite joj da odvoji svog sina od njegove zle najbolje drugarice, koja zasigurno hoće nešto od njega. Ne požurujte ga, ne dirajte mu u rituale. Potrudite se da ličite na njegovu majku, i nema problema. Ne trudite se da je dostignete – to je nemoguće. Kad mama kaže DA, uselite se kod njega u sobu.

    Strelac – kad bi taj znao šta hoće i ja bih znao šta da napišem o njima. Zato i slove za švalere. Nije to do neverstva, oni ljudi jednostavno iznova i iznova otkrivaju da žele baš nešto drugačije od onog što imaju. Doduše, uglavnom se sve završava na “kamionima – avionima”, napucanim plavušama i rezervacijama u skupim lokalima. A realno nema pas za šta da ih ujede. Poenta je da ga uhvatite na vreme, saslušate (pošto oni ispričaju sve što im je na duši) i samo mu ponudite ono što u tom trenutku traži. Ku**u ili majku njegove dece – svejedno je. Sve je stvar trenutka.

    Škorpija – odustanite odmah. Prvo škorpion uzima koga on hoće, a ne ko hoće njega. Najčešće nikom nije jasno kojom logikom. Jedno je sigurno, budi neprimetna i on će te videti. Drugo, ako te vidi – doćiće i reći ti da si ljubav njegovog života, a onda će otići i neće se pojaviti pet godina. Tada će mu se žene bacati pod noge, on će uzimati šta i koga hoće, sve dok se ne vrati po tebe. Ako nisi ta koju je odabrao da voli – imaš sreće. Ako nisi ta koju voli, ali želiš seks, onda ne komplikuj, iskoristi ga i pusti da ide bez pokušaja da razumeš. Tada ćeš ga imati zauvek za prijatelja.

    Vaga – muške vage su jednostavne. On će spolja biti neko ko deluje kao dva miliona dolara, ali samo iz razloga što ne zna šta bi drugo bio. Izgledaj kao milion dolara, donesi neke odluke umesto njega, kaži mu šta da radi sa tobom i tvoj je. Zapravo najbolje bi bilo kada bi ti sve sama i odradila.

    Devica – muška devica može biti sve. I klošar i Majkl Džekson. Može pušiti travu uz vops u parkiću, a može biti deo svetske organizovane kriminalne grupe. Obično su zatvoreni u sebe i nervozni. Što se žena tiče – sve je jasno. Emancipacija je prokletstvo. Seksualna revolucija takođe. Suknja ne sme biti iznad kolena, dekolte ne dolazi u obzir. Pravila se znaju. Nema perverzija, varanja i sličnih stvari. Za to leti glava.

    Lav – svakom pravom lavu treba jedna lavica. Da lovi umesto njega, da mu donosi hranu i da jede tek kad on završi sa obrokom. Ponekad mislim da i vrapci na grani znaju kako sa lavovima.
    Divite mu se, ne skivajte svoje oduševljenje čak i načinom na koji on seče hleb na kriške. I zauzvrat sigurno dobijate to razmaženo, lenjo nedonošče bez devetomesečne trudnoće. A on će zauzvrat beskrajno voditi računa o sebi. Paziće šta jede, šta pije, kojom kremom se maže. Trudiće se da se ne nervira koliko god to Vaši živci budu mogli da izdrže.

    Rak – šta znaš da skuvaš? Čak i kada izgleda da muški rak traži najnapucaniju, najsamostalniju ribu na svetu, verujte da on to radi samo jer želi da je strpa u kuhinju. Naravno to se nikad ne dešava jer je njemu uvek potrebna ženka koja će da ga gura i vuče – napred i nazad. Da ga donosi pijanog iz kafane i da sluša njegova patriotska proseravanja. Ups! Pričaj mu o porodici, kući sa baštom i nedeljnom ručku i tvoj je.

    Blizanac – ne znam o kojem od njih desetorice da pišem. Da l o onom što je smrtno zaljubljen u jednu devojku dvadeset sedam godina, od dvadeset tri koliko ima? Da li o onom nervoznom, zatvorenom u sebe. Ili o onom što je svako veče sa drugom? U svakom slučaju pustite ga da Vam priča, ne zamerite mu na trominutnom snošaju. Imajte mnogo razumevanja. Smejte se (kikoćite) i ne opterećujte. To Vam je – što Vam je.

    Bik – spada u one jednostavne muškarce. Neretko i preterano jednostavnog, skoro pa potpuno prostog. Mnogo komfora, malo promena. Nahrani ga, ne zadržavaj ga predugo u seksu i nema problema. Izgledaj kao da ti se muško spolovilo vidi iz očiju dok ga ne smuvaš. Posle nemoj puno da ga cimaš, osim ako nisi zainteresovana da se aktivno baviš njegovim ličnim komforom i uživanjem. Ne menjaj mu navike, ne diraj mu stvari i znaj da prekineš na vreme sa teranjem inata.

    Ovan – u većini slučajeva je to primitvni, bahati, samodvoljni primerak muškog roda. Zapravo ovan je uvek samodovoljan. Odmah će ti ukazati na to da se on razume u sve, i da je idiotski sa njime ulaziti u raspravu. I idiotski je, jer nije stvar u tome znati, nego biti neverovatno uporan u sopstvenom stavu. Suštinski zna se podela, muškarac je car, a žena u najboljem slučaju barbika. Barbika koja bi mu rodila decu bi bio njegov arhitip žene. Idealno bi bilo da ne pitaš puno i da može da ti se obrati sa “ćuti ženo glupa si ti za to”, a ti samo da se nasmeješ tupavo i klimneš glavom u znak odobravanja.
    Ako hoćeš samo da ga seksualno iskoristiš onda moraš “terati svoje” u raspravi dok on ne shvati da te mora sobaliti da ti pokaže ko na svetu nosi pantalone.