Forumi » Ljubav

Sex leči sve

    • 1436 postova
    29. фебруар 2016. 20.18.26 CET

    Znate li da se po kozi moze prepoznati da li je osoba seksualno aktivna ili nije?!

        Seks ulepsava.
     Naucni eksperimenti su pokazali da zene za vreme polnog odnosa proizvode znacajne kolicine hormona estrogena, koji cini kosu sjajnijom i kozu neznijom. 
    Nezno, opusteno vodjenje ljubavi smanjuje vam mogucnost obolevanja od dermatitisa, crvenila i ostalih koznih bolesti. Znoj koji se pritom luci cisti pore i cini kozu sjajnom. 

    Sagoreva kalorije

    Vodjenje ljubavi ce sagoreti sve kalorije koje ste sakupili tokom romanticne vecere. 
    Seks je jedan od najsigurnijih sportova. Rasteze i pomaze tonusu gotovo svakog misica vaseg tela. Svakako je ugodniji od 20 krugova po bazenu, a i ne trebaju vam posebne patike!

    Seks trenutno leci blazu depresiju. 
    Luci endorfine u krvotok sto izaziva osecaj euforije i zadovoljstva . Seksualno aktivno telo odaje vece kolicine hemijskih supstanci zvanih feromoni. Ti suptilni seksualni mirisi totalno uzbudjuju suprotni pol. 

    Deluje umirujuce
    Seks je najsigurnije sredstvo za smirenje na svetu. 10 PUTA JE SIGURNIJI OD APAURINA. 

    Zdravi zubi
    Svaki dan jedan poljubac i ne treba vam zubar! Ljubljenje potice pljuvacku na ispiranje hrane sa zuba i spusta nivo kiseline koja je uzrok zubnog kamenca. 

    Leci glavobolju

    Seks zaista pomaze kod glavobolje. Polni cin opusta napetost koja suzava krvne zile u mozgu. 

    Olaksava disanje
    Puno vodjenja ljubavi moze olaksati disanje kod zacepljenog nosa. Seks je prirodni antihistamik. Pomaze pri astmi i peludnoj groznici.