Forumi » ŠrafNciger - Muško ćoše

Osam tajni o ženama

    • Moderator
    • 370 postova
    02. март 2016. 12.43.44 CET



    Mada su žene na prvi pogled potpuno različite, postoji nekoliko detalja koji su svim pripadnicama lepšeg spola zajedničke posebno kada je reč o ljubavi, vezi i partneru.
    Žene uvek lažu o cenama

    Žene vole da ulepšavaju sebe i svet oko sebe pa ne čudi kako i račun često prolazi beauty tretmane. Bilo da se radi o cipelama, haljini, kozmetici, apsolutno sve košta barem 20 odsto više ili manje od onog što žene kažu muškarcima.

    Žene često razmišljaju o seksu

    Opšteprihvaćena činjenica kako su maštanja rezervisana samo za muški pol potpuno su neistinita. Naime dok oni to čine često i usput, one to rade na znatno suptilniji način. Žene priznaju kako maštaju jednom do dva puta dnevno ali tolikim intezitetom da kad zatvore oči čini im se kako je njihov voljeni u tom trenutku pored njih. Pohvalno zar ne?

    I žene osećaju strah od obaveza

    Vezivanje i sudbonosno "da" ne izaziva strah i nesigurnost samo kod muškaraca, naime i ženama se znoje dlanovi pri pomisli na svaki veliki korak. Život u dvoje, brak, deca obaveze su koje lepši pol teraju do suza, u nesanicu, izgladnjivanje ili pak prejedanje. Žene vole prave muškarce

    Iako emancipovane, snažne, nezavisne i uspešne žene modernog doba žele pored sebe muškarčinu. Tako su traženi oni koji će ih štititi, znati preuzeti kontrolu nad situacijom i koji se ne plaše da svoju dragu razumeju. Stoga svi filmovi, sve bajke u kojima on spašava nju poželjni su scenariji i danas, vekovima kasnije.

    Žene skrivaju pravu istinu o bivšem

    Iako ovu tabu temu nije pametno otvarati, osim nakon godina stabilne veze kada je bivši u svakom smislu prestao biti pretnja, dobro je znati kako žene najčešće skrivaju pravu istinu o staroj ljubavi. Naime, na spomen bivših, većina žena se priseća s osmehom, što govori dovoljno za sebe.

    Žene vole malu dozu ljubomore

    U trenucima kada je veza ušla u kolotečinu i on ne primećuje vašu novu frizuru vreme je da ga prosvetlite. Koketiranje je najbezazleniji način koji muškarce dovodi do ludila, a žene to dobro znaju i koriste.

    Žena prijateljici otkriva mnogo više

    Ona je tu uvek i bila je i pre, zato, kome drugom otkriti sve pikanterije, novosti i bolne trenutke nego prijateljici. Ali ne brinite, iako verna i pouzdana prijateljica ne mora da zna baš sve, toliko koliko vi mislite žene ipak ne odaju, osim toga pomirite se i s činjenicom kako niste glavna tema baš svake popodnevne ili večernje kafe.

    Žene obožavaju muškarce s keceljom

    O da da, kad zamočite ruke u pravo suđe, promenite pelenu ili servirate večeru žene to znaju da cene i nagrade. Prošla su vremena kada su se poslovi delili na ženske i muške, a kako većina vas danas ne poznaje fizički rad, šta vam drugo preostaje nego da daljinski zamenite kutlačom. Nagrada će brzo uslediti jer većina žena priznaje kako im je jedan od najseksipilnijih prizora muškarac u kuhinji