Forumi » Zenske price

Lepa. samouverena i zgodna...

    • 1436 postova
    06. март 2016. 15.18.01 CET

    Lepa i samouverena, zgodna žena visokih potpetica, koja se igra sa svim muškim pogledima, ona koja pleni sigurnošću u sebe samu i svoj izgled. Na oko potpuno nedodirljiva, uobražena i nedostupna.
    Izvanredan primer jake žene koja sme i može sve što zamisli. 
    Da biste bile iste, ili bar prokleto blizu, učinite pravu stvar od početka, morate da verujete u sebe jer možete sve što poželite, samo ako čvrsto verujete da niko to nesto ne bi uradio bolje. Da vam ponos uvek bude najvažniji, jer ako ga gazite zbog nekoga, samim tim znači da taj neko ne gazi sebe zbog vas, i zašto biste to onda vi činili?
    Budite svoje, samo sebi dosledne, bez lažnih ikona i idola, budite idol same sebi. Jer ste lepe. Jer ste pametne. Jer ste najbolje. 
    Ni jedna osoba, ni situacija ne zaslužuju ni jednu vašu suzu, jer je svaki vaš poraz, ma koliko veliki bio, samo još jedna usputna stanica u vašem životu, koju ste morali proći, da naučite da u taj voz više ne sedate.
    Naučite da živite sa porazima, volite ih. Posle njih ste jače, još samouverenije i bolje. 
    Žena ste. To je toliko savršena privilegija, da bolja ne postoji. Od idealnog izgleda vas dele haljina, visoke potpetice, ruž na usnama i crveni lak na noktima. I dopadate se svima. Svaki pogled je upućen vama. A vi, kao prava zavodnica, samo uputite pogled direktno u njegove oči, brzo ga sklonite i nasmešite se. Zavodite. Uživate u tome. A nemate i nikada nećete imati potrebu da smišljate otrcane načine da priđete nekome. Neka prilaze oni vama.
    Kada niste raspoložene, idite kod frizera, a tamo po pravilu čujete nešto novo, smešno ili podlo, i bolje ste. Zovete najbolju prijateljicu na kafu da joj ispričate, i toliko se unesete u priču, da dan bude odličan- zar je bio loš? , ma nije više važno. Sada ste dobro.
    Smete da kažete ne jer vas boli glava, i da on nema prava da vam išta prigovori.
    Imate pravo da svaki svoj loš dan iskalite na nekome, i onda to pravdate sa PMS-om. Zar to nije divno?
    Jeste. Fantastično je. Samo trebate znati iskoristiti tu moć koja vam je podarena, naučiti biti žena.