Forumi » FlerTual

Tinder testira share dugme

    • 779 postova
    06. март 2016. 20.03.30 CET

    Aplikacija za seks, kako je mnogi nazivaju, ili aplikacija za upoznavanje, kako kažu njeni osnivači, Tinder je onlajn mesto za nalaženje osoba koje se podudaraju sa karakteristikama koje ste sami podesili i koje tražite kod drugih osoba.

     

    Onlajn upoznavanje odavno je dostupno putem različitih društvenih mreža, ali Tinder funkcioniše malo drugačije. Kada skinete aplikaciju, koja se povezuje sa vašim Fejsbuk profilom i od njega uzima vaše podatke i fotografije što možete kasnije i da podesite, potrebno je da namestite kriterijume prema kojima će vam aplikacija pronaći odgovarajuću osobu. Ono što je karakteristično za Tinder jeste da možete da “svajpujete”, odnosno da povučete ekran ulevo, što znači da vam se osoba ne sviđa i neće vam se više pojavljivati, ili udesno, što znači da vam se dopada. Da bi ćaskanje počelo, osoba mora i vas da lajkuje i onda se dešava “match”. Tinder koristi i GPS, pa može da vam preporuči i komšiju. :)

     

     

    tinder

     

    Tinder sada testira dugme “share” kako bi mogli svojim prijateljima, koji su isto na Tinderu, da pošaljete profil neke druge osobe.

     

    Za sada je dostupan samo na pojedinim tržištima, a izgleda isto onako kao i na drugim društvenim mrežama, samo će ovaj link moći da se šeruje jedino u okviru Tindera i link ističe nakon 5 klikova ili 72 sata, u zavisnosti šta se prvo od ta dva dogodi. Onaj ko dobije link, može da ga prihvati ili odbije sa “yes” ili “no”, a ako ga prihvati i da vidi koliko se podudara sa osobom koju ste mu predložili. Pravi način da postanete onlajn provodadžija.

     

    tinder

     

    Ako brinete o tome kako će i vaš profil sada svako moći da šeruje, pa to se moglo i do sada, putem screenshota. U svakom slučaju ovu funkciju, za sada, za svoj profil možete i da isključite pomoću “Discovery Settings”.

    Izvor:thenextweb


    Poslednja izmena: 06. март 2016. 20.04.26 CET"