Forumi » Astrologija

Trikovi za pomirenje na koje pada svaki horoskopski znak

    • Moderator
    • 592 postova
    16. март 2016. 13.42.57 CET

     

    Posle raskida teško je zaboraviti staru ljubavnu vezu. Jedna strana obično više pati i pokušava na sve načine da obnovi romansu. Ukoliko želite da se vratite u naručje svog dragog, astrologija ima za vas nekoliko saveta.

     

    OVAN

    Kod Ovna ne pomaže suptilnost. Ovnovi često ne čekaju prave trenutke za pomirenje, jer znaju vrlo brzo da uđu u novu vezu. Jednostavno, ukoliko je vaš partner u znaku Ovna, recite mu da vam je žao i tražite oproštaj uz obećanje da nikada nećete ponoviti ono što ste uradili pogrešno. Nakon toga se držite date reči, jer Ovan ne trpi neispunjena obećanja. Ako želite da uradite nešto više za vašeg partnera, izvinite se javno i na taj način ćete nahranite njegov ego i učiniti ga srećnim.

     

    BIK

    Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se posvađali, prvo treba da mu kažete da je on u pravu i dok to ne uradite ništa od pomirenja. Recite mu da je u pravu, da je pametan i da ćete slušati njegove savete.

     

    BLIZANCI

    Ako ste napravili veliku grešku, bilo bi dobro da pokušate da budete zaista duhoviti. Ne pokušavajte da ih tražite, jer oni nisu ljudi koji sede pored telefona i čekaju da zvoni, ali ako želite da prevaziđete nesporazume, ne smete sa Blizancima prekidati komunikaciju.

     

    RAK

    Da biste se ​​pomirili sa Rakom treba da imate puno strpljenja, ali nemate pojma kako se to radi. Ne naglašavajte svoje greške i ni slučajno se ne smete smejati na ovu temu. Recite im da jednostavno ne možete da živite bez njihove ljubavi. Ako to ne uspe, onda pripremite večeru i učinite sve da se izbegnu bilo kakvi nesporazumi. Neka se osećaju voljeno, pažljivo slušajte šta vam kažu i složite se sa njim u svim tezama.

     

    LAV

    Komplimenti i laskanje mogu zaista pomoći da napravite plan. Izvinite se za svoje “grehe” i istaknite da vi zaslužujete njihovu ljubav. Učinite sve da pokažete da ste dostojni njihove ljubavi. Lavovi su površni. Recite mu da mu se divite, da ga volite najviše na svetu i on će vam se približiti.

     

    DEVICA

    Za početak je važno biti pristojan. Device ne tolerišu psovanje i nepristojno ponašanje. Prilagodite svoju sofisticiranost. Budite tačni na ugovorenom sastanku. Vaša greška u očima Device će biti oproštena samo ako je sve jasno, svuda. Kupite lep poklon, ali ni slučajno romantičan ili humorističan. Najbolji izbor bi bio dobra knjiga.

     

    VAGA

    Pokažite više interesovanja za aktivnost Vage. Ne zaboravite da im dajete komplimente. Osobama rođenim u znaku Vaga je potrebno odobrenje za sebe i svoje postupke. Ponudite im formalno izvinjenje. Nema ni više, ni manje. Vaga mora da zna da ste ozbiljni i da mislite to šta ste rekli. Dodajte malo romantike i uspeh će biti neizbežan.

     

    ŠKORPIJA

    Slobodno koristite dramu da pokažete da ste se obavezali. Za Škorpije je govor jeftin, a reči neće pomoći. Samo pozitivne akcije mogu vratiti milost u njihovim očima. To može da znači da treba da odustanete od nekih starih navika ili da tražite pomoć ako je to ozbiljan problem, ali potrebno je samo da potpuno odustane od razloga koji je doveo do raskida.

     

    STRELAC

    Ponudite im toplu i mirnu prihvatljivu ponudu. Strelčevi vole kućne ljubimce i njima ne mogu da odole. Prihvatite prijateljstvo sa njim, Strelčevima je od većeg značaja društveni život nego ljubavi, tako da morate da se prilagodite njihovom načinu života.

     

    JARAC

    Budite iskreni i otvoreni. Ako ste napravili grešku, priznajte grešku i dajte obećanje da se nikada neće ponoviti. Ali, tako mora i da bude, a ne samo da kažete. Prazna obećanja vam neće pomoći.

     

    VODOLIJA

    Vodoliju pozovite na razgovor i kafu. Oni neće moći da se odupru razmeni mišljenja. Ne krijte ništa od njih, jer se vaš odnos neće promeniti. Budite potpuno iskreni, jer ako želite da budete zajedno sve karte moraju biti otvorene. Pokušajte da uradite nešto uzbudljivo i predložite zajedničke aktivnosti.

     

    RIBE

    Svim kartama igrajte na osećanja. Ribe ne mogu da vide patnju. Budite malo posesivni. Iako su Ribe romantične, mogu podneti i “zatvor”. Prihvatite činjenicu da su izuzetno osetljivi i da treba da se tretiraju sa oprezom. Budite nežni i ljubazni. I ne čekajte posebne prilike da izrazite svoju ljubav prema njima.