Forumi » Astrologija

Zabavne činjenice o Jarčevima

    • 1581 postova
    16. март 2016. 13.46.11 CET

     

    Jarčevi su poznati po svom profesionalizmu i poštovanju porodičnih vrednosti.

     

    Ovaj praktični znak voli uživati u životu na konvencionalan način. Možemo ga smatrati najozbiljnijim znakom zodijaka.

     


    Prijatelji i porodica

    Kombinacija inteligencije i humora Jarca čine odličnim sagovornikom. On će se okružiti ljudima koji su iskreni, odani i produhovljeni. Voli biti u društvu istomišljenika, barem kada je u pitanju rad i posao. Neguje odnose s voljenim i uvek će priteći u pomoć prijatelju ili članu porodice. Oni su tradicionalni i neguju porodične vrednosti.

     

     

    Karijera i novac

    Jarac poseduje pravi smisao za pronalaženje odgovarajućeg načina za obavljanje nekog posla. Započeće na dnu lestvice, ali će doći do vrha. Nakon što postavi cilj, sve će učiniti da ga ispuni.

    Jarac postavlja visoke standarde samom sebi, iskren je, uporan i predan. Pored Bika, on najbolje upravlja vremenom i novcem u horoskopu.

     

     

    Ljubav i seks

    Jarac je ozbiljan u vođenju ljubavi i voli kada se stvari odvijaju polako i sigurno. Nećete nikada videti Jarca kako nepromišljeno donosi odluku. U ljubavnom odnosu je oprezan i ide korak po korak. Jarac ceni demonstrativnost i treba mu dosta vremena da počne pokazivati svoju predanost nekome. Voli darivati i nije škrt kada je u pitanju zabava s voljenom osobom.

     

     

    Zdravlje

    Svaki znak ima deo tela koji je najosetljiviji, a kod Jarca su to kolena i kosti.