Forumi » FlerTual

Vreme je da preboliš staru ljubav

    • 1436 postova
    11. април 2016. 15.21.27 CEST

    Posle raskida nemojte da se zatvorite u kuću i "hranite" tugu ogromnim količinama hrane  auu već se suočite sa činjenicom da ste sami i radosno uplovite u svoj novi svet  a22


    Evo koje korake ne smete da preskočite da biste preboleli bivšu ljubav  ok

    Daleko od ekrana, daleko od srca  cok.smajli005

    U stanju u kome ste najmanje vam je potrebno da gledate nove fotke bivšeg partnera i čitate statuse, čak i ako su beznačajni. Ne želite da vas bilo šta podseća na okončanu vezu, zato "sakrijte" njegov, odnosno njen profil na svim socijalnim mrežama  anim8

    Olakšajte dušu   a4

    Istraživanja su pokazala da razgovori o osećanjima pomažu da se olakšaju bes i tuga, zato okupite svoje društvo na veliku partiju ogovaranja. Samo pazite - mnogo priče o raskidu uz još više alkohola dovešće do nekontrolisanog poriva da u tri ujutru ipak pošaljete poruku na dobro poznati broj. Poverite zato svoj mobilni nekome u koga imate poverenja i zamolite da ga sakrije dok ste "pod gasom".

    Uradite nešto što druga strana nikada ne bi  opop

    Gospodin ne voli začinjenu hranu? Idite u restoran koji on ne podnosi i u koji nikada nije hteo da izađete i naručite najljuće jelo koje imaju. Gospođica mrzi bioskop? Pođite sa drugarom na premijeru novog filmskog hita.

    Osvežite svoj izgled  ok10

    Dok ste u postraskidnom emotivnom stanju, najbolje je da ne menjate drastično svoj izgled, jer ćete to verovatno kasnije zažaliti. Ali male promene i rekreacija učiniće da se osećate spremnije na nov život, piše "Kosmopoliten".

    Postavite sebi cilj  viju

    Sigurno postoji nešto što ste oduvek želeli da probate, a nikad niste imali vremena. Bilo da je to sviranje instrumenta, učenje jezika ili kuvanje, posvetite se tome - to će biti vaš novi fokus koji nema nikakve veze sa bivšim partnerom odnosno partnerkom.

    Flertujte  cok.smajli025

    Ne morate da se vratite u igru pre nego što osetite da ste zaista spremni, ali nije dobro ni da se zatvorite u karantin. Izlazite što češće, flertujte sa simpatičnim osobama iz okoline. Ne dozvolite svojoj seksualnoj strani da izađe iz forme - i njoj je potrebna vežba.


    Poslednja izmena: 11. април 2016. 15.22.52 CEST"