Forumi » Ljubav

Put do savrsene ljubavi

  • 1452 postova
  22. април 2016. 23.14.11 CEST

  Pa da pocnem  dft101

  80% problema su jako sitne stvari koje se desavaju u jednoj vezi,kada se svi ti problemi saberu dolazi do eksalacije negodovanja izmedju partnera, iz razloga sto se sve nesto skuplja u sebi, precutkuje i samo cuti, a ne razgovara ne prica.
  Po meni tih 80% moze da se prevazidje iskrenim razgovorom, otvorenim stavom, prosto da se kaze sta tu kome smeta i sa cim nije zadovoljan.
  To moze da bude dobro za vezu ili brak, ali moze i da napravi totalni razlaz ako se takvim jednim razgovorom i iskrenoscu shvati da nisu jedno za drugo, da nemogu da progutaju i svare sva ta nepodudaranja u ponasanju, misljenju, osecanjima.
  Onda je svakako bolje i da nisu vise zajedno, jer nastavak zajednickog zivota se polako pretvara u naviku, sto je i najgore za jednu vezu. Pocinje da se inate, ignorisu, omalovazavaju, pocinju razna prebacivanja cak i vredjanja u odnosu na izgled, ponasanje, posao, prosto pocinje polako sve da se raspada, zato sto nismo spremni na kompromis vise ni jedne vrste.

  20% je pokusaj da potrete onih 80% uz veliki napor, jer ste usli daleko u svoju dusu koja vam kaze da mozda jos postoji malo ljubavi koja mozda moze to sve da popravi.
  U tom Momentu ste svesni sebe, tacno znate sta vam smeta u vezi, tacno znate sta hocete i sta necete.

  Spremni ste na kompromis  Vaš partner dolazi kući kasno sa posla  cok.smajli013 pokusajte da iskulirate jedno vreme, ako je ucestalo tih 20% onda prelazi u kraj.
  Vaš partner ne voli da izlazi nakon što sa posla dođe kući  cok.smajli017 nemojte ni vi izlaziti, jedno vreme, posle toga je kraj.
  Vaš dragi više nije romantičan  cok.smajli010 a dal je bio, ili ste se hvatali za slamku.

  Vaš partner većinu vremena provodi sam. igrajući igre ili gledajući televizor  ok10 tu je definitivno kraj.
  Vaš partner zaspi čim legne u krevet  tup tu pomoci nema, slobodno pakujte kofere .

  Zar vam se ne čini da svi ovi razlozi za nerviranje imaju isti koren: "Osećam se zanemareno".  cok.smajli057 zaboravljeno

  Tako da je lakse ispeglati laneni stoljnjak nego ni od cega pokusati napraviti vezu od 20%.