Forumi » Dome, slatki dome

Skinite zavese, stavite rese

    • 1436 postova
    25. април 2016. 22.11.01 CEST

    U poslednjih godinu dana pravi hit su tzv. string zavese, tačnije zavese na rese. Ukorak ih prate i rolo i panel zavese, koje odišu elegancijom i odlično se uklapaju u svaki prostor. Za razliku od klasičnih zavesa koje ste zbog nabiranja uvek morali da kupite duplo više, kod ovih zavesa potrebno vam je onoliko platna koliko je širok prozor. Rolo i panel zavese se lako održavaju i odlična su zamena za venecijanere i roletne. 

    coloured

    VIŠEBOJNE STRING ZAVESE

    String zavese koje ste nekada možda gledali kod bake u selu sad su se vratile na velika vrata. Ove zavese od končanih resa dostupne su u širokom spektru boja, a postoje i kombinacije više boja. Možete ih koristiti u svakoj prostoriji, a u „Konformi" koštaju 1.690 dinara. Ništa manje nisu atraktivne ni zavese od perli, koje će posebno doći do izražaja ako ih stavite na balkonska vrata. Njima, takođe, vizuelno možete da razdvojite prostor između, recimo, dnevne sobe i trpezarije.

    PANELI LEPI KAO SLIKE NA ZIDU

    Panel zavese su relativno nove na našem tržištu, a funkcionišu tako što se pomoću klizača za koji je pričvršćen svaki panel pomeraju levo ili desno. Što je broj panela kod ovakvih zavesa veći, to je i njihov efekat u ambijentu interesantniji, posebno ako su paneli različitih boja. Cena panel sistema u salonu zavesa „Ekskluziv" košta od 2.600 din. po metru pa naviše, zavisno od toga koliko ima kanala.

    panel string

    ROLO ZAVESE

    Ove zavese napravljene su od kvalitetnog jednobojnog skrin platna koje ne privlači prašinu, pa se samim tim lako održava. Preduzeće „Solfis" nudi veliki izbor rolo-sistema.

    rolo