Forumi » Mistično

Dejvik Ajk / David Icke

    • Moderator
    • 370 postova
    03. мај 2016. 14.56.59 CEST

    Dejvid Ajk rođen je 29. аpril 1952. godine.  Britаnski pisаc i jаvni govornik koji se posvetio od 1990. istrаživаnju „ko i štа, stvаrno kontroliše svet“. Nekаdаšnji profesionаlni fudbаler, reporter, sportski komentаtor i glаsnogovornik Britаnske pаrtije zelenih, tаkođe je i аutor 20 knjigа koje objаšnjаvаju njegove poglede.

    Stekаo je zаvidnu reputаciju i nаstupimа nа televiziji, аli se krаjem 80-ih prestаo bаviti time i počeo pisаti knjige. Prekretnicа u njegovom životu nаstupilа je kаd je uspostаvio kontаkt sа jednim medijumom, te kаd je u Peruu i sаm doživeo mistično iskustvo koje gа je, kаže, definitivno otvorilo zа mnoge spoznаje o sebi i svetu oko sebe. Tаdа je počeo dа drži predаvаnjа i počeo je dа putuje širom svetа.

    • Moderator
    • 370 postova
    03. мај 2016. 14.58.11 CEST

    „Najveća tajna“, knjiga poznatog teoretičara zavere Dejvida Ajka (David Icke) jedno je od najhrabrijih dela do danas, koje „obrađuje“ tzv. „svetsku elitu“, tj. svetske upravljače i novi svetski poredak.
    Šta je to u stvari najveća tajna?
    Najveća tajna koja se sada polako otkriva, je da su se još u starom veku, tamo negde oko 5000. g. pre nove ere, kada je centar moći bio Bliski i Srednji Istok, pojavile posebne porodične loze.

    Pripadnici tih porodica postali su lideri i kraljevske familije u regionu tadašnjeg Bliskog i Srednjeg Istoka. To su hibridne familije nastale još ranije, kao rezultat intervencije vanzemaljaca. O tome govori i „Stari Zavet“, koji je samo jedan redigovani prepis mnogo starijih tekstova koji su govorili o tome kako su „božji sinovi“ održavali polne odnose sa „kćerima ljudi“, i tako kreirali jednu hibridnu lozu koju su nazvali – Nefilim. Ako se vratimo malo na hebrejski jezik, „božji sinovi“ su u stvari – „sinovi bogova“. I kako vidimo u prevodu Biblije na engleski jezik, tj. „King James“ verziju, reč – „bogovi“ je u stvari prevedena kao -„bog“.

    I kako je vreme prolazilo, te porodice su se selile, i na kraju postale britanska i evropska aristokratija i kraljevske familije. Njihovo neprestano međusobno ukrštanje nije bilo ni iz kakvog snobizma, nego iz nastojanja da se održi specifična genetska struktura.
    Da se opet vratimo malo unazad. Čini se da je njihovo žarište u početku bio Vavilon a kasnije su svoj epicentar premestili u Rim. Tako smo onda imali i Veliko Rimsko Carstvo, sve dok su oni bili tamo.
    To je bila ključna tačka u istorijskoj ekspanziji moći ovih familija preko cele planete. Tako je onda jedan od njihovih pripadnika, koji se zvao William of Orange, sa kim je u rodu svaka od do danas opstalih kraljevskih familija u Evropi, uspeo da izmanipuliše svoj dolazak na presto Engleske u 1689. godini, i on je bio prvi koji je potpisao Povelju kojom je ustanovljena Engleska Banka, 1694. godine.
    Tada je ta grupa, ili još bolje da ih nazovemo – Iluminati, prebacila svoj epicentar na jedan viši operativni nivo, iako je već imala druge operativne centre po celom svetu. U Londonu su napravili glavno sedište svoje piramide. I onda, naravno, posle nekog vremena nastala je i Velika Britanska Imperija, ključna tačka u ekspanziji ovih familija, koja im je omogućila da se sele u Ameriku, Australiju, Afriku i Novi Zeland.
    Stigli su tada čak i do Kine…

    Žao mi je što ne mogu da okačim knjigu ...


    Poslednja izmena: 03. мај 2016. 15.09.11 CEST"