Forumi » Ljubav

Zasto je sex jos bolji

  • 65 postova
  25. мај 2016. 23.20.50 CEST

  Najbitnije o seksu volimo gledati, praktikovati, a ponekad i čitati. No brojke su ono što se uz seks najčešće veže bilo da se radi o minutama izdržljivosti, centimetrima ili pak broju partnera, zato vam donosimo činjenice i brojke za koje do sada niste znali.

  69- dobro poznata seksualna poza o kojoj se najviše priča i oko koje se dizalo puno prašine poza je koja se baš i ne praktikuje. Naime, nedavno istraživanje pokazalo je kako je tek 15 posto ispitanih parova i primenjuje.

  200- prosečan broj kalorija koji se sagori tokom polusatnog seksualnog odnosa. Zvuči savršeno ako uzmemo u obzir da se tek 50 kalorija više sagori tokom 45 minuta treninga koji se sastoji od brzog hodanja.

  48- posto žena priznaje kako su lažirale orgazam, utešno za muški pol neće biti ni kada otkrijemo kako je isto napravilo 11 posto pripadnika njihovog klana.

  34- posto žena o seksu razmišlja svakog dana. Ova brojka i ne zvuči loše iako je muški pol puno napredniji pa tako čak njih 74 posto o seksu razmišlja i do dva puta dnevno.Žene probudite se!

  13- miliona žena u Americi priznalo je kako online porno filmove gledaju barem jednom mesečno. Brojka koja se vrti oko muškaraca u ovom slučaju neka ostane nešto što možete tek pretpostaviti.