Forumi » Dome, slatki dome

Upotreba paste za zube u domacinstvu

    • Moderator
    • 370 postova
    25. мај 2016. 23.55.01 CEST

    Zahvaljujući kombinaciji blagog abrazivnog sredstva i antibakterijskih sastojaka, pasta za zube može super da čisti.

    I bez upotrebe agresivnih hemijskih sredstava za čišćenje, vaš dom može da blista. Zahvaljujući kombinaciji blagog abrazivnog sredstva i antibakterijskih sastojaka, pasta za zube može da bude najbolji saveznik u borbi protiv prljavštine.

    Površine od hroma – Slavine u vašem kupatilu i kuhinji zablistaće ako ih očistite sa malo paste za zube, a zatim izglancate mekom krpom dok ne dobiju savršen sjaj.

    Sudovi od providne plastike – Ako ste plastične činije izgrebali nožem ili viljuškom, ogrebotine možete da ublažite tako što ćete oštećenu površinu ispolirati pastom za zube. Isto važi i za ogrebotine na CD-u ili DVD-iju.

    Srebro – Nanesite malo paste za zube na krpicu kojom ćete istrljati nakit od srebra, zatim ga isperite vodom i izglancajte suvom krpom. Ako se narukvica vašeg sata brzo prlja, možete da je očistite vlažnom vatom na koju ste stavili malo paste za zube.

    Teniske patike – Ako na belim patikama za tenis imate fleku od trave koju ne možete da skinete, na četkicu nanesite pastu za zube, istrljajte mrlju i isperite. Komadićem vate na koji ste stavili malo paste za zube lako ćete očistiti mrlje sa kožnih cipela.

    Neprijatni mirisi – Posle seckanja luka, vaše ruke mogu neprijatno da mirišu. Istrljajte ih sa malo paste za zube, dobro isperite i miris će nestati.