Forumi » Mistično

Kameron Makaulej - Bara dečak

    • 1581 postova
    28. мај 2016. 11.52.52 CEST
    Kameron Makaulej - Bara dečak
     
     
    Kameron Makaulej živi ceo svoj život u Škotskoj sa majkom Normom, ali od kako je počeo da govori kada je imao 2 godine, počeo je da priča o prethodnom životu koji je vodio u Bari, mestu na zapadnoj obali Škotske. Pričao je o beloj kući, pogledu na plažu i o tome kako su na plažu sletali avioni. Dodaje još da je bio sklon crno-belim psima dok je tamo boravio.
     
     
    Porodica nikada nije bila u gradu Bara, koji je udaljen 320km. Njegov otac zvao se Šejn Robertson, koji je navodno poginuo u saobraćajnoj nesreći. Dečak tvrdi da je godinama crtao "svoju kuću", dugu belu građevinu, koja je gledala na more. Za ovu priču saznala je jedna filmska kompanija i, zajedno sa još jednim psihologom, odlučeno je da ga odvedu u Baru.
     
    Čim je stigao na plažu rekao je "Vratio sam se!". Ispričao je da mu je majka imala braon kosu i da mu je čitala priče iz Biblije. Porodica je saznala da se na jednom kraju ostrva nalazi kuća porodice Robertson i kada su tamo stigli Kameron je odmah otrčao do kuće. Trčao je oko nje i pokazivao im gde su se nalazile sobe u kojima je ranije "živeo" .
     

     

    Čim je stigao na plažu rekao je
     
    Čak im je pokazao tajni prolaz koji se nalazio u dvorištu i o kojem je govorio godinama. Ali kada je ušao u kuću, postao je veoma bled i tih. Sećao se svih soba, kupatila i dvorišta. Situacija je postala još čudnija kada su istraživači uspeli da nađu preživele članove Robertson porodice.
     
    U većini izveštaja se ne kaže tačno da li je osoba muško ili žensko, ali se veruje da je u pitanju bila žena. Nažalost, ne zna se ništa o tome ko je bio Šejn Robertson. Ali najčudnija stvar je što ta porodica, koja sada živi u Sterlingu, ima fotografiju psa kojeg je Kameron imao u svojim vizijama. Jednom je čak rekao svom prijatelju "Ne brini o umiranju, jer se ponovo vraćamo".
     
    U većini izveštaja se ne kaže tačno da li je osoba muško ili žensko, ali se veruje da je u pitanju bila žena. Nažalost, ne zna se ništa o tome ko je bio Šejn Robertson. Ali najčudnija stvar je što ta porodica, koja sada živi u Sterlingu, ima fotografiju psa kojeg je Kameron imao u svojim vizijama. Jednom je čak rekao svom prijatelju