Forumi » Mistično

Rajan - Holivudska zvezda

    • 1581 postova
    28. мај 2016. 11.58.08 CEST
    Rajan - Holivudska zvezda
     
     
    Rajan, 10, dečak iz Oklahome, tvrdi da je doživeo reinkarnaciju i da je bio glumac u prošlom životu. Tvrdi da se zvao Marti Martin i da je glumio na Brodveju. Nakon toga počeo je da posećuje dečijeg psihologa koji je bio ekspert na tom polju. Rajan je imao vrlo živa sećanja i precizne opise koji su ubedili čak i eksperte da je to zaista doživeo. "
     
    Sve je počelo kada je Rajan imao 4 godine", priča njegova majka Sindi. Ona kaže da je dečak imao noćne more koje nikako nisu mogle da prestanu i niko nije mogao da mu pomogne, čak ni njegovi roditelji. Počeo je da priča o Holivudu, mestu koje je kilometrima udaljeno. Inače vrlo rezervisan, dečak je govorio kao da su to činjenice.
     
    Godinu dana nakon toga, seo je sa majkom i rekao joj "Nekada sam bio neko drugi". U početku mu nije verovala, ali je vremenom postala zainteresovana i tražila mu da joj detaljnije priča o Holivudu. Rekao joj je da je imao 5 brakova, putovao u Evropu i slično. Tada se desilo nešto čudno kada se susreo sa filmom "Iz noći u noć", za koji je tvrdio da je glumio u njemu. "To sam ja!", rekao je Rajan. 

     

    Godinu dana nakon toga, seo je sa majkom i rekao joj
     
    Rajan je pokazivao na čoveka koji je glumio u filmu i za koga se ispostavilo da se zvao Marti Martin. Tada je majka odlučila da ga vodi kod specijaliste i odvela ga je kod doktora Džima Takera, koji je primetio da ima nešto vrlo posebno kod Rajana. Njegove priče o Martiju bile su neverovatno detaljne, da je doktor pozvao jednu od ćerki Martija da se uveri koliko su činjenice tačne. 
     

    Tada je otkriveno da su 55 činjenica koje je dečak rekao o glumcu bile potpuno tačne, čak i brakovi koje je imao, ulica gde je živeo i slično. Najšokantnije otkriće bilo je kada je Rajan rekao "Zašto sam umro u 61 godini, samo da bih se rodio kao beba?". Doktor je proverio stare izveštaje u kojima je pisalo da je Marti umro kada je imao 59 - ali nakon detaljnijeg istraživanja uvideo da je bila greška u godini rođenja, 1905. umesto 1903. - što znači da jeste imao 61 godinu.