Forumi » Mistično

Džejms Lejninger - pilot iz Drugog svetskog rata

    • 1581 postova
    28. мај 2016. 12.03.21 CEST
    Džejms Lejninger - pilot iz Drugog svetskog rata
     
     
    Džejms Lejninger iz Lujzijane, imao je samo 2 i po godine kada je počeo da priča o svom prethodnom životu koji je vodio pre 50 godina i zvao se LT Džejms MekKredi Hjuston. Rekao je da je bio ratni pilot u Drugom svetskom ratu, koji je poginuo na Ivo Džimi. Kako je odrastao, dečak je sve više počeo da se razume u avijaciju, iako ništa nije saznao od roditelja koji nisu bili upoznati sa tim.
     
    Počeo je da ima noćne more o tome kako ga pogađa japanski ratni avion i kako vidi zalazak Sunca sa strane. Njegovi roditelji su se zainteresovali za ovaj slučaj i shvatili da se dešava nešto neverovatno. Nije postojalo objašnjenje kako je znao ove detalje. Košmari su počeli nakon što ga je otac odveo u muzej aviona u Dalasu. 
     
    Njegova majka Andrea kaže da je Rajan tokom tih košmara vikao "Avion pada, u plamenu, ne mogu da izađem, pomoć!" i pokazivao ka plafonu. Još kao dete od 2 i po godine, pričao je detaljno o delovima aviona. Rekao je roditeljima da je vozio avion pod nazivom Korsar, koji je uzleteo sa broda zvanog Natoma. Jednom mu je čak majka ponudila da jede veknu od mesa, na šta je prokomentarisao "Ovo nisam jeo još od Natome" 

     

    Njegova majka Andrea kaže da je Rajan tokom tih košmara vikao
     
    Džejmsov otac, Brus, odlučio je da istraži slučaj. Saznao je da je postojao nosač aviona po imenu "Zaliv Natoma" za vreme rata za Ivo Džimu. Dalja istraživanja su potvrdila da je zaista postojao pilot koji se zvao Džejms Hjuston i da mu je zaista srušen avion od strane Japanaca. To se zbilo 3. marta 1945. godine. 
     
    Kasnije su pronašli sestru pilota Hjustona, koja danas ima 87 godina. Nakon što je saslušala priču dečaka, nije mogla da poveruje koliko je samo činjenica znao iz njegovog života. To je potvrdio i Hjustonov 74-godišnji rođak Bob. Kada je dečak napunio 6 godina, otac ga je odveo na okupljanje veterana koji su služili na Natomi, gde je Džejms prepoznao svoje prijatelje od pre 60 godina.
     
    Kasnije su pronašli sestru pilota Hjustona, koja danas ima 87 godina. Nakon što je saslušala priču dečaka, nije mogla da poveruje koliko je samo činjenica znao iz njegovog života. To je potvrdio i Hjustonov 74-godišnji rođak Bob. Kada je dečak napunio 6 godina, otac ga je odveo na okupljanje veterana koji su služili na Natomi, gde je Džejms prepoznao svoje prijatelje od pre 60 godina