Forumi » Mobilni uređaji

Uskoro mogućnost spominjanja korisnika na WhatsApp-u

    • Moderator
    • 779 postova
    27. јун 2016. 09.46.07 CEST

    Uskoro mogućnost spominjanja korisnika na WhatsApp-u

     

    Ukoliko ste deo grupnog ćaskanja onda znate da je teško privući pažnju nekog iz grupe posebno ukoliko u ćaskanju ima veliki broj poruka. Naravno, možete da mu pošaljete privatnu poruku, ali ukoliko želite da imate razgovor u okviru grupe onda će vam predstojeća funkcija dobro doći. Kako navodi WABetaInfo, nova funkcija koju donosi WhatsApp će imati mogućnost spominjanja korisnika u razgovorima.

     

    Funkcija se oslanja na @ simbol slično onome što već rade Twitter i Instagram za identifikaciju korisnika. Ona takođe radi na isti način kada možete da koristite @ u grupnim razgovorima kako bi privukli pažnju nekog korisnika. Kako ponekad korisnička imena mogu da budu dugačka, za sada nije sigurno da li će nova funkcija značiti i ručno kucanje kompletnog imena ili će WhatsApp to moći automatski da završi umesto vas.

     

    Još jedna nova funkcija koju donosi aplikacija je mogućnost da pošaljete pozivnicu za grupna ćaskanja. Kreiranjem grupnih pozivnica, korisnici mogu da dele pozivnice pa drugi korisnici mogu da se pridruže prateći link.

     

    Izvor:Ubergizmo