Forumi » Mobilni uređaji

Aplikacije uz pomoć kojih ćete stvoriti zdrave navike

    • 1581 postova
    17. јул 2016. 10.48.33 CEST

     

    Tehnologija može da vam pomogne da promenite vaše navike. Fizička aktivnost, brojanje kalorija, zdrava ishrana… postoje različite aplikacije koje će vas podsetiti i motivisati da vodite zdraviji način života. Evo, nekih od njih.

     

    Runkeeper

    Ovo nije samo aplikacija koja meri koliko ste pretrčali. Runkeeper vam daje i druge mogućnosti pomoću kojih ćete stvoriti drugačije navike. Možete da pratite svoj digitalni dnevnik, da merite uz pomoć različitih faktora svoju fizičku aktivnost, da nešto popravite i promenite, a nakon nekog vremena dobićete i statistiku o tome koliko je trčanje za vas korisno.

     

    Pogledaj video

     

     

    MyFitnessPal

    Praćenje vaše dnevne ishrane jedan je od najboljih načina da počnete sa zdravim navikama. Ova aplikacija vas ne tera na dijetu, već prati šta jedete tokom dana i daje vam informacije o tome.

     

    Pogledaj video

     

     

    ShopWell

    Dodatak prethodnog aplikaciji je ova koja vas uči i koja vam govori kako i šta kupujete. Dajte joj do znanja šta ste planirali da stavite u vašu korpu danas u marketu, uz informaciju kako želite da se hranite, i ona će vam pomoći.

     

    Pogledaj video

     

     

    Runtastic

    Kako spavate? Reći će vam ova aplikacija koja se izdvaja među svim drugim koje procenjuju kakav vam je san. Daje vam mogućnost da snimite sve spoljne uticaj na vaš san, pa ćete tako dobiti pravu sliku toga da li dobro spavate i kako to utiče na vas.

     

    Pogledaj video

     

     

    Headspace

    Ako želite da redovno meditirate, ovo je aplikacija za vas. Ona će vam pomoći da izgradite naviku meditiranja i motivisati vas da to radite svakodnevno.

     

     Pogledaj video

     

     

    Sworkit

    Jednostavna aplikacija sa mnogo vežbi. Nije mnogo detaljna i analitična kao RunKeeper, ali će vam pomoći da se češće bavite fizičkom aktivnošću.

     

    Pogledaj video

     

     

    Habitbull

    Ovo je najpopularnija aplikacija koja traga za zdravim navikama koje želite da usvojite. Mnogo digitalnog podsticaja da usvojite zdrave navike, i mnogo analitike.

     

    Pogledaj video

     

    • 1 postova
    02. октобар 2016. 22.46.17 CEST

    Ili instaliras human i vezbas 30 min dnevno. Za pocetak dovoljno :)

    https://www.topmobilni.rs/mobilne-aplikacije/human-activity-tracker-app