Forumi » Zenske price

15 načina da upotrebite lak za kosu

    • Moderator
    • 592 postova
    18. јул 2016. 12.07.22 CEST

     

    Ako ste mislili da lak za kosu ima samo jednu finu upotrebu, prešli ste se.

    Poledajte 15 neverovatnih, ali veoma korisnih načina da upotrebite lak za kosu.



    1. Ako vam se stopala znoje preko dana i želite da zaustavite njihovo klizanje u cipelama samo ih poprskajte lakom za kosu.


    2. Ako želite da vaše najlepše kožne cipele sijaju tokom celog dana, trebalo bi da ih poprskate lakom za kosu.



    3. Ako ne želite da pazite da se vaša uska haljina ili suknja podiže, sve što treba da uradite je da uzmete lak za kosu i poprskate ga po nogama kako bi vaša odeća ostala na svom mestu tokom celog dana.



    4. Problem koji sve devojke često imaju – kada nam se pocepaju čarape dok smo u žurbi, na poslu ili još gore, kada smo na poslovnom sastanku. Kada primetite pocepanu liniju na svojim čarapama, trebalo bi odmah da poprskate lakom za kosu kako se čarapa ne bi još više pocepala.



    5. Kada ne možete da pronađete krpu za skupljanje dlaka, treba da stavite sprej za kosu na peškir i njime protrljajte farmerke, košulje ili jakne. Lak za kosu će pokupiti dlake vašeg kućnog ljubimca.



    6. Lakom za kosu možete sačuvati svadbeni buket koji ste uhvatili na svadbi ili vaš buket sa mature. Potrebno je da prvo osušite cveće a zatim ga poprskate lakom za kosu.



    7. Ako se plašite buba i insekata, ne brinite, jer možete koristiti lak za kosu kako bi ih ubili. Možete ih prvo poprskati lakom za kosu kako bi ih sprečili da se kreću, a zatim ih izbacite.



    8. Možete očistiti marker i mastilo sa zidova lakom za kosu. Pokušajte, stvarno radi!



    9. Trebalo bi primeniti sprej za kosu na rajsferšlusu vaših farmerki, suknje ili haljine kako bi izbegli neugodne trenutke kada ih ne možete otkopčati.



    10. Da li ste znali da su vaše skupe zavese i draperije sakupljaci prljavštine i prašine, posebno one duge i lepršave? Ako ih ne poprskate lakom za kosu, one će izgubiti svoju živost i lepotu. Drugim rečima, možete ih zaštititi od starenja koristeći samo lak za kosu.



    11. Možete da koristite lak za kosu kao oružje, kada ste u opasnoj situaciji. Možete ga koristiti kao suzavac i naprskati ga napadaču u oči. Lak za kosu će ga oslepiti na trenutak, tako da ćete imati dovoljno vremena da pobegnete.



    12. Kada, vaša deca ili neki nespretni gosti ostavljaju trag mastila na nameštaju možete probati da ga očisctite uz pomoć laka za kosu.

     

    13. Ponekad ne možemo provući nit kroz iglu, zar ne? I to zna poprilično da nerivira. U tom slučaju, trebalo bi da naprskate konac lakom za kosu kako bi lakše provukle tanki konac kroz iglu.



    14. Da li ste znali da možete sačuvati vatru od gašenja uz pomoć laka za kosu? Dovoljno je da nekoliko puta poprskate vatru kako bi zadržali svoju kuću udobnom i zagrejanom tokom hladne zimske sezone.



    15. Vaš kuvar sa različitim receptima se može zaprljati i umastiti dok kuvate nešto u kuhinji. Možete kuvar održati čistim, tako što ćete svaku stranicu u kuvaru naprskati lakom za kosu.