Forumi » Dome, slatki dome

Moderne lampe od prirodne svile

    • Moderator
    • 592 postova
    05. август 2016. 10.44.23 CEST

     

    U svetu moderne rasvete "Aqua Creations" studio sa sedištem u Tel Avivu već godinama je sinonim za divan spoj kvaliteta, estetike i zidne umetnosti, a zašto je to tako najbolje svedoči kolekcija "Mino", koja pokazuje novu perspektivu i stav prema unutrašnjem osvetljenju.

     

    Moderna rasveta ovog studija izrađuje se ručno, a svaki komad iz kolekcije lampi "Mino" pojedinačno se pravi korišćenjem najnovije tehnologije svetlosti, ali i visokokvalitetne prirodne svile sa mahagonijem i detaljima od hrasta ili, pak, od hrastovog drveta sa mahagoni detaljima.

     

    Dizajn ovih lampi omogućava njihovo uklapanje u unutrašnjosti svakog savremenog doma, a moderne svetiljke savršen su i dodatak kancelarijama, hodnicima, javnim površinama, hotelima, barovima ili kafićima.

     

    Raznovrsnost boja i veličina omogućava razne kombinacije i kompozicije osvetljenja, a svaki komad daje istu količinu svetlosti uprkos svojoj veličini. Bilo da ih koristite kao pojedinačne elemente ili u grupi, imaćete jedinstveni Wall Art akcenat u vašem enterijeru na kojem će vam pozavideti i najbolji dizajneri.

     

    U fotogaleriji koja sledi možete videti svu lepotu i šarm ovih lampi i uveriti se zašto nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.