Forumi » Zenske price

Stvari koje žena nikad ne bi trebalo da uradi samo zbog muškarca

  • 65 postova
  28. септембар 2016. 19.17.38 CEST

  Ljubav je sila koja sigurno najsnažnije pokreće čoveka, ali joj ne trebate dopustiti da određuje svaki vaš korak. Veoma je važno voditi računa o drugima, ali ne i po cenu sopstvene sreće. Ako želite da imate srećan i ispunjen život, onda sledeće stvari nikada nemojte da uradite zbog muškarca pa čak i da je “poslednji na svetu”.

  Ne odustajte od svojih snova

  Ako ste oduvek želeli da budete učiteljica, nemojte mu dopustiti da vas odgovori od vaše želje. Ne dopustite mu da vas dovede u situaciju da birate između njega i svog sna. Ako je vaša ljubav dovoljno jaka, sigurno ćete pronaći rešenje koje će odgovarati oboma. Ono što žena nikada ne sme da uradi je da odustane od svojih snova, samo da bi ugodila muškarcu.

  Ne menjajte svoj izgled

  Samo zato što muškarci obožavaju zgodne pevačice i fotomodele ne mora da znači i da njihove partnerke moraju izgledati poput njih. Ako vas tera da se oblačite kako njemu odgovara ili čak predlaže plastičnu operaciju, vi stvarno nemate šta da tražite s njim. To je vaše telo i vi odlučujete šta ćete sa njim. Ako vas stvarno voli, voleće vas upravo onakvu kakva jeste.

  Ne zapostavljajte prijatelje

  U današnje vreme jednostavno vam fali vremena da biste postigli sve što isplanirate. Međutim i kada imate slobodnog vremena, ne bi trebalo da ga provodite samo sa svojim partnerom. Vašoj porodici i prijateljima ste isto tako potrebni, kao i njemu. Raspodelite vreme tako da se niko ne oseća zanemareno.

  Nemojte glumiti da ste nešto što ustvari niste

  Nikada se nemojte pretvarati da ste nešto što niste. Ne glumite da ste manje inteligentni ili sposobni samo zato da bi se on osećao bolje. Verovali ili ne, muškarci zapravo vole samostalne i nezavisne žene. I, sigurno će i vaš biti ponosan što ima pored sebe nekog kao što ste vi.

  Nemojte se izgladnjivati

  Nema ništa loše u tome što želite da budete zdravi i dobro izgledate. Pripazite na ishranu i vežbajte zato što vi tako želite, a ne da biste udovoljili partneru. Najvažnije od svega je da ste vi zadovoljni svojim izgledom i da se dobro osećate u svom telu.

  Ne dopustite mu da vas kontroliše

  Koliko god da ga volite, ne smete dopustiti da vam kontroliše život. Ako ste u ozbiljnoj vezi, normalno je da ćete sve veće odluke donositi zajedno. Ali on nipošto ne sme da samostalno donosi odluke koje se tiču vašeg života. U redu je da vas sasluša i posavetuje, ali konačnu odluku donosite samo vi. Uostalom, to je vaš život i vi određujete kako ćete ga živeti.