Forumi » Ljubav

Omiljena boja i seks

    • 65 postova
    28. септембар 2016. 20.01.19 CEST

    Boja odeće koju nosite, auto koji vozite, boja u vašem domu i druge slične stvari mnogo govore o vašem seksualnom životu. Psiholozi su odavno utvrdili vezu izmedju boja i seksa, a na vama je samo da pronadjete svoju omiljenu boju i da pročitate tumačenje.

    Crvena- simbolizuje strast i karakteristična je za osobe koje znaju da uživaju u seksu i da se potpuno prepuste strasti. Ponekad su skloni agresivnom pristupu suprotnom polu. Ako se spoje dve osobe koje vole crvenu boju, veza će sigurno biti bogata eksperimentima, istraživanjima i novim stvarima.

    Žuta- ako volite žutu boju, znači da obično kontrolišete svoje seksualni nagon u krevetu se prepuštate partneru. Nikad ne odbijate tudju inicijativu i retko namećete sopstvene želje. Najvažnije vam je da druga strana bude zadovoljna.

    Zelena- ljudi koji imaju afinitet prema zelenoj boji su nežni i osetljivi kada je u pitanju seks. Žena koja voli ovu boju, celi život će voditi ljubav kao da je prvi put, dok će muškarac svojoj partnerki ispunjavati sve želje. Oboje su verni i lojalni osobi sa kojom su i ne mogu ni da zamisle da je prevare.

    Plava- za obožavaoce plave boje, seks je jedan vid umetnosti, pa je zato njihov pristup istom vrlo elegantan. I muškarac i žena u potpunosti uživaju u ljubavnoj igri.

    Ljubičasta- Oni koji vole ovu boju, seks ponekad doživljavaju kao gubljenje vremena. Žene koje vole ljubičastu više će se brinuti kakva im je frizura, nego da li je partner zadovoljan, a muškarac će seks vrlo često imati iz obaveze, a ne iz zadovoljstva.

    Siva- ovo su neodlučni i nesigurni ljubavnici. Često im je potrebno mnogo vremena da donesu neku odluku. Seks gledaju samo kao način na koji će zadovoljiti potrebe.

    Roza- obožavaoci roze boje su vrlo skloni flertu i prevarama. Žene koje preferiraju ovu boju ponekad traže i mnogo više, nego što su same spremne da pruže. Muškarci često menjaju partnerke i bez ikakvih problema se u upuštaju u avanture sa nepoznatim ženama.

    Narandžasta- Muškarci i žene koji vole ovu boju uživaju u seksualnim fantazijama. U krevetu šapuću nežne reči i obožavaju da se maze poslije seksa. Ako nisu zadovoljni osobom sa kojom su, teško će to priznati ikome, pa čak i sebi.