Forumi » Tutorijali i uputstva

Facebook: kako poslati poruku koja je tajna i koja nestaje

    • Moderator
    • 779 postova
    07. октобар 2016. 11.11.04 CEST

     Facebook: kako poslati poruku koja je tajna i koja nestaje

     

    Korisnici Facebook mreže sada mogu da šalju jedni drugima poruke koje su tajne i koje ne može da pročita kompanija, a ne mogu ni da se prisluškuju zahvaljujući novoj bezbednosnoj opciji u Messenger aplikaciji.

     

    Nova funkcija je nazvana "Secret Conversations" i objavljena je ranije ovog leta, a ona znači da korisnici mogu da šalju poruke koje su end-to-end šifrovane, sa opcijom da se podesi tajmer za njihovo samouništenje. Ovaj dodatak postavlja Messenger aplikaciju u liniju sa ostalim aplikacijama koje imaju poboljšanu bezbednost kao što su end-to-end šifrovani WhatsApp, iMessage i Telegram, ili Snapchat-ove nestajuće fotografije kao i Google Allo "Incognito" poruke.

     

    Secret Conversations sekcija je dizajnirana da pruži korisnicima Facebook-a poboljšanu bezbednost za poruke koje bi mogle da imaju osetljive informacije. Vidljive su samo na jednom uređaju pa ako pošaljete šifrovanu poruku sa jednog uređaja, na primer telefona, nećete moći da je vidite na desktop računaru.

     

    Kako poslati tajnu Facebook poruku?

     

    - Prvo treba da izaberete uređaj, pošto možete registrovati samo jedan uređaj za Secret Conversations

    - Otvorite Messenger aplikaciju na izabranom uređaju

    - Pritisnete Compose taster

    - U listi kontakata koja će se pojaviti u gornjem desnom uglu biće reč "Secret", pritisnite je

    - Odaberite osobu kojoj želite da pošaljete poruku

    - Podseite tajmer za poruku

     

    Izvor:Telegraph

    • 3 postova
    29. новембар 2016. 08.06.16 CET

    If you don't want to spend a fortune opening cases, there is another option to get keys. Using Free CSGO Ak47 Skins you can get CS:GO keys for taking surveys online. Later on, you'll be able to buy/trade for keys easily with your profits, but this site is great if you're just starting out or don't want to spend your profits on keys. Usually it's better to just buy the skins you want instead of opening cases, but we all know how addicting it is.I read what you published, I recently played a game and you want to share with you.