Forumi » Mistično

5 znakova da ste sreli osobu iz svog prošlog života

    • 1436 postova
    08. октобар 2016. 22.57.18 CEST

    1. Uz tu osobu, gubite pojam o vremenu
    Jedan od najočiglednijih znakova da ste već upoznati sa osobom u nekom drugom životu - to je ono što izgubite svaki pojam o vremenu, a pored njega dani prolaze neverovatnom brzinom.
    Izgleda kao da ste se milion puta već sreli. Svaki razgovor, svaka zajednička aktivnost samo ti rađa  želju da zajedno pobegnete iz celog sveta. Veoma lako je da budete sa njim, pa čak i lakše da budem iskrena.

    2. Znate  da je to "naopako", i tako je od samog početka
    Još jedan primetan znak da ste se znali u drugom životu - da vidite osobu preko. Obratite pažnju na suptilne pokre i gestove, koji se ni ne primećuju.
    Ponekad mislite da je sposoban da Vam čita misli, a ponekad znate tačno šta treba sada da uradite.

    3. Vi ste prišli jedno drugome od samog početka
    Jedan od glavnih pokazatelja - tek ste se upoznali, ali onda automatski nalazite zajednički jezik, iako ste razdvojeni duže vreme.
    To se ne dešava uvek, ali ako se to desi, to je zaista magičan osećaj. Kada se razumemo savršeno u svemu, to pokazuje da ste se znali u prošlom životu. Čini se kao da ste jednostavno nastavili prekinutu komunikaciju, i priprema za novi avanturistički potez.

    4. Teško Vam je da sakrije svoja osećanja od njega
    Još jedan znak da ste upoznati sa osobom u prošlom životu - jednostavno ne možete sakriti svoja osećanja prema njemu. Jedini način da izrazite svoje emocije u prisustvu tog čoveka - da se u potpunosti otvorite. I on oseća isto i odgovara vama zauzvrat.
    Možda čak u jednom trenutku oboje plačete bez ikakvog razloga - samo zato što žalite što se niste videli. Pored toga, nije Vam teško da izrazite svoja osećanja prema tom čoveku, ili imate neuporediv bol u srcu.

    5. Uz to, osećate neodoljivu osećaj "kod kuće"
    Možete biti milion kilometara od kuće, ali ne postoji ništa što izaziva u vama iskru, kao mišljenje čoveka, dajući vam osećaj da ste uvek su sa njim kod kuće.
    Takav odnos je teško otkriti, tako da je osećaj doma, koja proizilazi iz pogleda na čoveka - što je siguran znak da ste znali u prošlom životu. Ovaj čovek zna sve o tebi i da je spremn da uradi sve što je moguće da te usreći.