Forumi » Dome, slatki dome

7 elegantnih načina da prikrijete televizor

  • 1481 postova
  14. октобар 2016. 13.20.34 CEST

   

  Kućni bioskopi odavno su postali nezaobilazna prostorija za zabavu bez kojeg je teško zamisliti dom bogatih i slavnih. Kako većina nas ne može da priušti taj luksuz, najčešće dnevna soba postaje taj multifunkcionalan  kutak koji treba da posluži i kao mesto gde će se porodica okupljati i zabavljati uz televiziju.

      

  To međutim ne znači da televizor mora biti dominantan element u prostoriji, jer postoje brojni interesantni načini na koje možete da prikrijete njegovo prisustvo ili da ga uklopite u stil ostatka prostorije.

   

  1. Reciklirano drvo

   

  Ovaj predlog može postati vaš sledeći uradi sam projekat, jer je masivan ram za TV napravljen vrlo jednostavno i to od recikliranog drveta. Daske od stare drvene ograde postale su simpatičan detalj pomoću kojeg  se moderan TV uređaj na bolji način uklopio u dekor prostorije.

   

   

  2.  Moderan minimalizam

   

  Dizajnerski studio Sam Crawford Architects osmislio je moderno rešenje za odlaganje TV uređaja. Mehanizovana komoda od drveta i kamena omogućuje da se televizor u potpunosti spusti u nju kada  nije u upotrebi.

   

   

   

  3. Skriven od pogleda

   

  Ako je komoda izrađena po meri za vas skupo rešenje, blog "Home Love Stories" ponudio je priuštiv i praktičan način da sakrijete TV po potrebi.

   

   

  4. Umetničko delo na zidu

   

  Iako raskošan ram za slike neće skloniti televizor iz vida, svakako će odvući pažnju i učiniti da TV deluje kao umetničko delo.

   

   

  5. Multifunkcionalan stočić

   

  Ako volite "uradi sam" projekte, stari stočić ili komodu možete transformisati u pokretni multimedijalni centar.

   

   

   

  6. Porodična galerija

   

  Ovo je moderan način sa sakrijete TV kada nije u upotrebi, a da vam drage fotografije ili umetnička dela uvek budu na vidiku.

   

   

  7. Ram od držača za flaše

   

  Na sličan način možete prikriti TV čak i ako volite rustičan izgled. Stari držači za vinske flaše pretvoreni su u ram koji sakrije televizor i pruži prostoriji drugačiju atmosferu.

   

   

  Izvor:kucastil