Forumi » Windows 10

Win10 Creators Update doneće veliki remont Mic antivirus sistema

    • Moderator
    • 779 postova
    02. новембар 2016. 11.17.59 CET

     Windows 10 Creators Update će doneti i veliki remont Microsoft antivirus sistema

     

    Windows 10 Creators Update bez sumnje predstavlja ključan trenutak za budućnost Microsoft-ovog operativnog sistema, pa u Redmondu rade naporno ne samo da poboljšaju osnovne funkcije već i neke detalje koji su veoma važni korisnicima.

     

    Po svemu sudeći Microsoft radi na tome da pruži Windows Defenderu moderan izgled, čime će biti u skladu sa ostalim Windows 10 aplikacijama koje su ažurirane u poslednje vreme. WinBeta je postavila screenshot onoga što bi mogla da bude Windows 10 Creators Update verzija Windows Defendera, iako to još uvek nije potvrđeno od strane samog Microsoft-a. Ipak, fotografija nam ukazuje na to da Microsoft radi na tome da Windows Defender ima izgled univerzalnih aplikacija, pa bi tako i antivirus uskoro mogao da se uskladi sa ostatkom operativnog sistema.

     

    Iako verzija koju trenutno vidite ima Ligth temu, velike su šanse da Microsoft planira takođe i Dark vizuelni stil. U gornjem levom uglu možemo videti i Hamburger meni, ali i zapaziti čistiji izgled koji olakšava korišćenje aplikacije. Windows Defender je Microsoft-ovo antivirus rešenje koje je došlo instalirano u Windows 8 i Windows 10 platformama, a zamenjuje Microsoft Security Essentials rešenje koje je bilo dostupno korisnicima Windows 7 operativnog sistema.

     

    Izvor:Winbeta