Forumi » Trend sa stilom

Top 5 aksesoara za jesen i zimu 2016/2017

    • 1581 postova
    12. новембар 2016. 14.22.32 CET


    1. Nakit:  choker ogrlice

     

     

    Baršunaste, sa privescima od metala ili sa čipkom - ove sezone vladavinu nastavljaju choker ogrlice. Od minimalističkih traka do najluksuznijih verzija sa kristalima i dijamantima.

     

    2. Obuća: cipele na platformu

     



    Cipele sa debelom platformom su bile hit na reviji Balenciaga jesen/zima 2016/2017. Ovaj model je kosmički i sigurno bi se dopao Dejvid Boviju. Bez obzira da li ih volite ili ne, cipele sa platformom imaju jednu veliku prednost - platforma omogućava stabilnost i dodatne centimetre.



    3. Krznene tašne  

     



    Krzno je omiljeno modnim kućama Versace i Fendi i oni se ove sezone oslanjaju na torbe napravljene od ovog materijala. Karl Lagerfeld je predstavio veliki izbor modnih dodataka od krzna: torbe, priveske, naušnice.



    4. Rock čizme

     



    Ove čizme će se dokazati u svim uslovima. One su dizajnirane u rok stilu i (verovatno) nikada ne izlaze iz mode. Najmodernije rock čizme ove sezone imaju kopče, kaiševe i vidljive patente. Trendi devojke ih nose u kombinaciji sa balerina suknjama ili dugim „gothic“ haljinama.



    5. Geometrijski nakit

     



    Krugovi, trouglovi, pravougaonici... Ove sezone vlada minimalistički geometrijski nakit. Ovaj nakit izgleda perfektno u kombinaciji sa opuštenom majicom u stilu 90-ih.