Forumi » Zenske price

Veće grudi na prirodan način

    • 87 postova
    12. новембар 2016. 20.31.42 CET

    Grudi su simbol mladosti, lepote, erotike... i nažalost vrlo podložne promenama tokom vremena. Ipak, da bi ostale lepe, može vam pomoći prirodna formula na bazi hmelja

    Bez obzira na to da li su male ili velike, grudi posmatramo, volimo, upoređujemo, divimo im se, a ponekad ih se stidimo ili ih mrzimo. Sve zavisi od njihove veličine i oblika. Iako imaju jednostavnu formu, kad je reč o grudima, ništa nije jednostavno.

    Ulazak u svet odraslih:
    U pubertetu devojčica se pretvara u ženu, to je vreme kad počinje aktivnost reproduktivnih žlezda, a očigledan znak te promene jesu grudi koje rastu, postaju vidljive. Izbor prvog grudnjaka svaka devojka doživljava kao ritual ulaska u svet odraslih žena. No, često grudi u početku ne rastu simetrično i to je razlog zabrinutosti i kompleksa. Na sreću, ta razlika postepeno nestaje, grudi se polako izjednačavaju, a bradavice dobijaju tamnu boju.

    Da li su onakve kakve bi trebalo da budu?
    Obim grudi Venere Miloske je 93,80 cm, Merilin Monro 95 cm, a nedavno istraživanje u Kaliforniji utvrdilo je da je obim idealnih grudi 91,5 cm. Dakle, mere idealnih grudi stalno se menjaju. Tako je bilo i očigledno će uvek i biti. U antičkoj Grčkoj ideal su bile male grudi i mišićav grudni koš, u srednjem veku u Evropi su bile moderne čvrste i male grudi, a u Indiji teške i izdašne, u renesansi su postale bujne, da bi 20-ih godina prošlog veka opet bile moderne male, nevidljive grudi. Potom, 50-ih godina postaju moderne holivudske proporcije, a 90-ih se velike grudi još i podižu grudnjacima pa i operacijama. Lako je zato shvatiti zbunjenost žena koje žele dobro da izgledaju u vremenu u kojem žive. To je zaista teško. Njihova težina neprestano se menja, zavisno od perioda i promena u životu: od trudnoće, dojenja ili jednostavno zbog tereta vremena. Nijedan organ našeg tela nije toliko podložan promenama kao grudi. Osim toga, razlike između grudi dve žene veće su nego razlike bilo koja dva druga organa. Kod nekih žena dojke su gotovo neprimetne, teške samo desetak grama, kod drugih pak mogu biti teške čak pet ili deset kilograma.

    Bujnost ili zenstvenost:
    Sve je više žena s velikim grudima, a to neki objašnjavaju promenama u načinu ishrane i uzimanjem kontraceptivne pilule. Procenjuje se da su se u jednoj generaciji u Evropi grudi povećale za 10 cm. To povećanje je još više izraženo u zemljama Azije. A proporcionalno s povećanjem grudi povećava se i potreba za njihovom negom. Važno je odabrati odgovarajući grudnjak, posebno za sport, svakodnevno negovati grudi specijalnim kremama, a hladnom vodom podsticati cirkulaciju i održavati čvrstinu i elastičnost kože.

    VeliČina "S":
    Setite se Džejn Birkin ili Tvigi, obe su od svojih malih grudi napravile mit. Male grudi imaju velike prednosti. Ljupke su, stoje podignuto, dugo zadržavaju svoj mladalački izgled, prkose sili teže i procesu starenja, tj. opuštanju. No, iako su male, treba im nega, što uključuje zaštitu prilikom sunčanja, vežbe za održavanje čvrstine i izbegavanje grudnjaka koji ih stežu, pritiskaju i podižu.

    Negujte ih nezno:
    Bez obzira na veličinu i oblik, da bi se oduprle sili teže i teretu godina, grudima je potrebna čvrsta i elastična koža. A za održavanje kože potrebna je redovna i pažljiva nega. Izbegavajte velike promene težine, učestale tople kupke, redovno nosite grudnjak. Zapamtite da je hladna voda odličan podsticaj za elastičnost i čvrstoću i da postoje brojni kozmetički proizvodi koji vam mogu pomoći da sačuvate ili poboljšate izgled svojih grudi.
    Kako je pocelo?
    Stručnjaci su primetili da bavarske žene imaju lepe i velike grudi, što ne može da se kaže za njihove zemljakinje sa severa Nemačke. Istraživanja su pokazala da je to povezano s podatkom o velikim količinama piva koje se ispijaju u južnoj Nemačkoj. I zaista, dokazano je da hmelj, sastojak piva, blagotvorno utiče na prsne ženske ateribute.

    Šta je erdik?
    Erdik, preparat za nokte i kosu koji deluje i na grudi, a čiji je glavni sastojak hmelj, utiče na sunđerasto tkivo dojke puneći prazne ćelije grudi. Grudi već nakon 12 nedelja postaju veće, čvrste i okrugle, a rezultati su trajni. Erdik se pije poput svakog drugog prehrambenog dodatka. Na primer, kao kada za poboljšanje krvne slike pijete gvožđe. Mogu ga piti devojke, kao i žene u zreloj dobi, tinejdžerke ali i bake. Preporučuje se posle dijete.
    Oprez! Sve žene koje imaju problema s probavom, poput čira na želucu ili imaju neku od bolesti dojke, erdik smeju da piju samo uz lekarsko odobrenje. Tokom trudnoće i dojenja erdik se ne pije.

    Da li goji?
    Ne. Erdikova dnevna kalorijska vrednost je 70 kalorija, što je otprilike kao da pojedete dve kriške crnog hleba.

    Šta se ne sme?
    Praviti pauzu dužu od četiri dana jer tada preparat ne deluje ravnomerno.

    Prvi rezultati:
    Vidljivi su već nakon 5 do 10 nedelja.

    Kako se pije?
    Posle prvog napitka ili jutarnje kafe piju se 2 do 4 tablete s vodom. Sledi tuširanje i masaža grudi kremom dr Hubera. Kružnim pokretima u smeru kazaljke na satu nanosite je na čistu kožu grudi, na koju pre toga niste naneli nijedan drugi preparat. Krema nanesena u tankom sloju može da deluje na grudi 4 do 6 sati. Tokom dana u ravnomernim dozama popijte oko 2 litre tečnosti. Na poluprazan želudac pre ručka popijte još 4 tablete erdika. Pripazite da preparat ne pijete pre fizičkih aktivnosti, da ne bi došlo do ubrzanog sagorevanja. Isti postupak ponovićete sa još 4 tablete pola sata pre večere.

    Trajni rezultati:
    Ukoliko pijete 10 tableta na dan, preporučuje se uzimanje erdika tokom 7 meseci. Ako uzimate 15 tableta erdika na dan, preporučuje se konzumiranje tokom 6 meseci. Sledećih 6 meseci održavaćete postignute rezultate uzimajući 1 do 2 tablete na dan.

    O tvorcu Čudotvornog preparata:
    Prof. dr Johanes Huber univerzitetski je profesor i vodi Odeljenja za ginekološku endokrinologiju i lečenje steriliteta klinike za ženske bolesti Opšte bolnice u Beču. Bavi se lečenjem sterilnosti, oplodnjom invitro i istraživanjem klimaksa, a uz to i estetskom endokrinologijom.

    Čudotvorni hmelj:
    Operacija, na sreću, više nije jedini način da promenite oblik i veličinu grudi. I naše bake znale su da hmelj blagotvorno utiče na grudi, a naučnici su to saznanje iskoristili za stvaranje specijalnog prehrambenog dodatka. Zahvaljujući otkriću blagotvornog delovanja hmelja i nekih drugih sastojaka, svoje grudi možete da ulepšate pa i da povećate prirodnim i bezbolnim načinom. U Evropi se za čudesan preparat, tzv. erdik, zna od 1996.
    Reč je o dodatku ishrani koji povećava, učvršćuje i prolepšava ženske grudi. Sadrži integralnu pšenicu, ječam, hmelj, ikru, slad, divlju zob i kukuruz. Prodaje se u tabletama.
    Zbog prirodnih sastojaka bogatih balastnim materijama izvrstan je i za probavu, a istovremeno zahvaljujući vitaminima hrani kosu i nokte.
    Ne sadrži konzervanse, veštačke sastojke, hormone i materije životinjskog porekla, kao ni genetski modifikovane sastojke.
    Zahvaljujući erdiku možete sami da regulišete veličinu grudi, time što ćete terapiju prekinuti kad smatrate da je vaše poprsje dobilo željeni oblik.