Forumi » Destinacije

Najbolji luksuzni hotel u Južnoj Evropi

  • Moderator
  • 590 postova
  15. јул 2018. 11.44.23 CEST

  Nakon što je nagrađen kao najbolji butik hotel na svetu, "Kenshō Boutique Hotel & Suites" na Mikonosu našao se među malobrojnim dobitnicima nagrade koja se dodeljuje najboljim luksuznim hotelima na svetu – "World Luxury Hotel Awards".

   

  Na gala događaju koji je održan u švajcarskom gradu Sankt Moric, "Kenshō Boutique Hotel & Suites" proglašen je za najbolji "Luxury Architecture Design Hotel" u Južnoj Evropi, na osnovu 300.000 glasova gostiju luksuznih hotela, koji su prikupljeni tokom godine.

   

  Predstavljamo vam hotel zadivljujućeg dizajna i unikatne arhitekture.

   

   

  Dizajniran od strane "CMH", jedinstveni dizajn butik hotel sa pet zvezdica "Kenshō Boutique Hotel & Suites" je rajsko mesto za odmor, koje kroz minimalistički i elegantan pristup kombinuje tradiciju sa prirodnim bogatstvom ostrva.

   

   

  Dekorisan unikatnim umetničkim delima svetski poznatih dizajnera, stvara neponovljiv ambijent, koji zajedno sa vrhunskom uslugom, svojim posetiocima omogućuje jedinstveno iskustvo.

   

   

  Prirodni kamen i stoletno drvo neosetno se stapaju sa tradicionalnom egejskom arhitekturom, prizivajući reminiscencije na bogatu prošlost. Fokusiranost na detalje zaštitni je znak svake od 25 luksuznih soba i 10 apartmana.

   

   

  Deleći istu arhitektonsku filozofiju, ali sa različitim dekorativnim konceptima, svaki od ovih 35 "art prostora" priča svoju priču.

   

   

  "Kensho" će, od momenta dolaska, obgrliti sva vaša čula i probuditi nova iskustva.

   

   

  Tu spada i izuzetno gastronomsko iskustvo, doživljeno u raskošnoj krovnoj bašti sa još raskošnijim pogledom na tirkizni zaliv Omos, gde je smešten "Kensho Fine Dining Restaurant".

   

   

  Muzika i originalni kokteli sa potpisom "Kensho bara" dolaze kao završnica nezaboravnih večeri pod zvezdama najtoplijeg mora Mediterana.

   

   

  Trenutke apsolutnog opuštanja i podmlađivanja, dostojne užitaka olimpskih bogova, gosti će iskusiti u "Kensho Spa" zoni. Đakuzi, hamam, različite masaže, samo su deo spa rituala koji ih čekaju. Kada obnove snagu, čeka ih fitnes prostor sa najnovijom opremom za vežbanje.

   

   

  "Kensho Boutique & Suites" je tu da izbirljivim posetiocima Mikonosa, osim uzavrelog provoda, burnih bič-partija, šopinga, kosmopolitske vreve, ponudi jedan potpuno novi doživljaj. Svojom jednostavnošću i elegancijom, dodirom sa prirodom u magičnom okruženju, ovaj hotel svojim gostima obećava iskustvo koje budi sva čula.