Forumi » Astrologija

Zašto nemate sreće u ljubavi

  • Moderator
  • 589 postova
  11. јун 2019. 10.11.25 CEST

  Ovan

   

  Dinamični Ovan mrzi monotoniju i  rutinu. Kada vam veza postane dosadna osećaćete se neprijatno. Ova zabrinutost vas navodi da postanete neprijatni, što dovodi do samouništenja. Naravno, ovo će unititi bilo koju vezu!

   

   

  Bik

   

  Bik je poznat po tome koliko je otporan i postojan. Međutim, Bikovi su i tvrdoglavi i nikad ne dozvoljavaju da prihvate kritiku. Zato se sa njima ne može normalno razgovarati.

   

   

  Blizanci

   

  Blizanci se ponekad prikazju kao roboti i teško ih je poremetiti. Njihovo suzbijanje emocija ih sprečava da ostvare prave veze.

   

   

  Rak

   

  Rakovi su jedan od najosetljivijih znakova zodijaka. Često se za Rakove kaže da su iskeni i otvoreni ljudi. Zbog toga što su toliko preosetljivi, veza im retko uspe. Često znaju da optužuju partnera zbog svog lošeg raspoloženja i to dovodi do kraha veze ili braka.

   

   

  Lav

   

  Lavovi su harizmatični, ali previše vole da budu jedinstveni i neponovljivi. Stalno privlače pažnju na sebe, što uopšte  nije dobro. Lavovi koji hoće da imaju zdrav brak ili vezu, moraju da razmišljaju malo i o partneru a ne samo o sebi.

   

   

  Devica

   

  Devica je u stanju samo da zvoca o nedostacima drugih. Da, vi ste perfekcionisti, ali morate da shvatite da niko nije savršen. Nedostaci - to je ono što vas čini jedinstvenim!

   

   

  Vaga

   

  Vaga je u stanju da situaciju sagleda realno, ali po nekad je njena ravnoteža poljuljana i ona je sklona da pomisli kako je partner namerno povređuje. Zbog toga joj je veza ugrožena.

   

   

  Škorpija

   

  Škorpija je previše cinična. Ona jednostavno ne veruje drugima, i nije joj nimalo teško da napada svog partnera stalno.

   

   

  Strelac

   

  Više od svega Strelac voli svoju slobodu. Bojite se obaveza, pa čak i ako ste zaljubljeni u stanju ste da sabotirate vezu jer svoju nezavisnost volite više.

   

   

  Jarac

   

  Jarac je tipičan radoholičar. Previše je fokusiran na svoj profesionalni život. Stoga im je teško da održe ravnotežu između ljubavi i posla.

   

   

  Vodolija

   

  Vodolija obožava tajne. Uvek živi neki dvostruki život. Jednog voli, za drugim pati... To ne može da joj donese srećne odnose - nikad!

   

   

  Riba

   

  Ribe su sanjari i idaliste. Veruju u bajke i da u ljubavi dobro pobeđuje. Ali to nije uvek tako. Kada ljubav prestane, Ribe postaju mračne i neprijatne - zbog toga nemaju sreće u ljubavi!