Forumi » Astrologija

Sta vam zvezde predvidjaju u 2016. godini

  • Moderator
  • 590 postova
  29. јануар 2016. 23.51.34 CET
  • OVAN
   LJUBAV
   Ulazak u 2016. zatiče vladara vašeg znaka u polju veza i odnosa, u napetom aspektu sa Merkurom, pa možemo reći da neće sve ići lako u komunikaciji sa partnerom. Veze će se uozbiljiti i biti spremne da pređu na viši nivo od septembra, ali taj isti period zbog aspekta Jupitera i Urana doneće test u brakovima. Saturn će podržavati vaš znak, no pošto je ovo planeta sudbine i vremena, on traži da budemo odgovorni i cenimo osobu koja je pored nas. Do maja Ovnovi će biti vođeni strašću, pa se možete pretvoriti u avanturistu, bili slobodni ili zauzeti. Potreba da se smirite ide od jeseni i Ovnovi će imati prilike za pravu ljubav. Pored toga što zauzeti mogu šarati, postoji opasnost da vam se i članovi porodice mešaju u vezu, što bi vodilo samo eskalaciji ionako zategnutih odnosa.

   POSAO
   Fokus će biti na proširivanju saradnje. Ne očekujte lagan put jer će komunikacija sa saradnicima često biti veoma napeta. Shvatićete da sa kolegama nemate razumevanje. Ovnovi će želeti da prodru na druga tržišta, velike aktivnosti okrenute ka inostranstvu, ali sa promenljivim uspehom. Period do aprila je sa šansama za veću zaradu i napredovanje, koristite priliku jer Mars kreće tada retrogradno i sve do avgusta moraćete da ispravljate greške i rešavate zaostatke. Jesen će vam dati veću inicijativu i lakšu borbu sa pritiskom nadređenih. Budite ažurni u svojim finansijskim obavezama jer se vide problemi sa sudovima i prinudnom naplatom dugovanja.

   ZDRAVLJE
   Mars će imati dobre pozicije tokom godine, što će vam doneti vitalnost i lakše prevazilaženje zdravstvenih problema.   BIK
   LJUBAV
   Nova 2016. obećava solidnu emotivnu situaciju. Jupiter će biti u polju ljubavi do septembra, a odgovara vam i njegov prelazak u Vagu jer ćete moći da u svojim društvenim relacijama pronađete srodnu dušu. Godinu započinjemo konjukcijom Venere i Saturna, pa će ovaj aspekt, kao i retro kretanje Jupitera, potencirati povratak bivših partnera. Brakovi će morati da prođu promene ako žele da učvrste svoj odnos u drugom delu godine. Prvi deo je obeležen tenzijama, ljubomorom, sumnjom. Oni u vezama će želeti da svoje odnose podignu na viši nivo. Aspekti mogu doneti ulazak u brak i zbog prinove koja je na putu. U martu, maju, julu i avgustu slobodni imaju najbolje prilike da ostvare ljubavne priče. Za one koji su ostali kratkih rukava novembar i decembar spremaju poslasticu i nov odnos ispunjen intenzitetom i strašću.

   POSAO
   Sve vezano za posao funkcionisaće sporije. Sa više takta i promišljenosti ćete prilaziti obavezama. Sredite finansijsko stanje, odgovorno se postavite prema svakoj formi zaduženja jer ono što zanemarite može doći u poslednjem kvartalu do sudova. Postojaće potreba da vodite računa o legalnosti onoga što radite, potpisujete, obratite pažnju na sve ono što je neprovereno. Javlja se želja za pokretanjem novih oblika saradnje i potreba da se okušate u poslovima koji su novi, ali će vas usporavati problematična komunikacija i dogovori. Naučite da prihvatite novitete, a pojedini će morati da prođu neku formu obuke ili usavršavanja.

   ZDRAVLJE
   Zdravstvena slika za Bikove je solidna, ali ćete morati da promenite režim ishrane i bavite se više rekreacijom.

   BLIZANCI
   LJUBAV
   Polje braka u kome se nalazi Saturn trpeće teškoće, ali to je nešto čemu ćete morati da se prilagodite. Porodica je pod uticajem Jupitera, tako da ćete se sa partnerom baciti na analizu i rešavanje problema, završiti nešto što je već trebalo da sklonite sa dnevnog reda. Oni u braku mogu poželeti da prošire svoju porodicu prinovom. U dužim vezama vi i voljena osoba ćete biti više tu jedno za drugo i moći ćete da se oslonite na svoje partnerstvo. Biće uspona i padova, nekih sitnih grešaka, ali generalno postoje dobri pokazatelji za emotivno zadovoljstvo. Slobodni Blizanci neće proći lošije od ostalih. U polje ljubavi u septembru ulazi Jupiter i uticaće da ste stepen usamljenih pripadnika blizanačke populacije drastično smanji. Ukoliko se ne ovajdite ranije, računajte na poslednji kvartal kao trenutak svog emotivne renesanse.

   POSAO
   Privatnici stoje solidno i kod vas je jedina opasnost što možete pomisliti da vam je samo nebo poslalo osobu koja vam obećava kule i gradove. Verovatno će ostati sve samo na obećanjima, vodite računa da ne ulazite u neproverene poslove i dilove sa nepouzdanim ljudima. Shvatićete da su kolegijalni odnosi mesto nesporazuma, pa se nemojte preterano oslanjati na one kojima ste okruženi jer pokazuju tendenciju da vas u presudnom momentu ostave na cedilu. Želja za promenama aktuelna je polovinom godine i pojedini će se u tom trenutku odlučiti za zaokret u poslovanju. Poslednje tromesečje je najbolje jer tada stičete stabilnost, a i finansijski segment će krenuti uzlaznom linijom.

   ZDRAVLJE
   Ako bude problema, oni će se vezivati za kičmeni stub, zglobove, ali i za ekceme i druga kožna oboljenja.

   RAK
   LJUBAV
   Bračni odnosi su 2016. prikazani kao harmonični. Vaše teškoće su na zalasku. Bićete spremni na popuštanja i kompromise, a u poslednjim mesecima 2016. možete planirati dete ili ulagati u stambeni prostor. U dužim emotivnim odnosima prvi deo godine je problematičan, naročito ako budete potencirali na definisanju veze ili insistirali da se voljena osoba odluči na neki značajniji korak. Pritisak neće uroditi plodom, sačekajte period od jeseni kada će se neka pitanja sama nametnuti. Slobodnim Rakovima jake emotivne priče izmicaće iz ruku. Problem će biti komunikacija sa potencijalnim partnerom jer se jednostavno nećete pronalaziti. Postojaće sklonost da više flertujete, pa čak da u nekom trenutku sedite i na dve stolice. Period od jula do oktobra donosi pravog partnera.

   POSAO
   Rakovi će se okrenuti ličnim interesima i privatnim poslovima, što će dati rezultate, naročito u drugom delu 2016. Novembar i decembar donose probleme sa zakonom, pa vodite računa o pravnim normama. Poslovna situacija je promenljiva, a najviše ćete biti usmereni na očuvanje i unapređenje saradnje. Ipak, vaše su pozicije stabilne i ne očekujem da biste mogli imati većih problema. Pojedinima će se probuditi ambicioznost, pa će biti potrebno spustiti loptu u kontaktu sa nadređenima jer mogu pomisliti da ugrožavate njihov položaj. I poslovno i finansijski drugi deo godine je stabilniji, naročito poslednja tri meseca, kada čak i vas prilivi mogu iznenaditi.

   ZDRAVLJE
   Sklonost hedonizmu, pojačana potreba naročito za slatkišima, Rakovima, sem problema sa težinom, može doneti i povećanje šećera u krvi, ali i lošije stanje kože i kose.

   LAV
   LJUBAV
   U brakovima na red će doći pitanje ličnih vrednosti. Ovo ne znači razmimoilaženje jer se ćete vi i bračni partner pokušavati da pronađete kompromis, ali su poslednja dva meseca problematična. One zajednice koje do tada nisu uspele da se ustale mogu doneti i odluku o razdvajanju. U dužim vezama imaćete tendenciju da se držite svojih stavova, dok ćete od voljene osobe očekivati da se prilagođava. U suštini, želite da je zadržite, ali ne volite ograničenja. Od oktobra moći ćete da odlučite da li ste spremni za ozbiljniji korak. Slobodnima sleduju jake emotivne priče, koje imaju karmičku konotaciju i gde može postojati razlika u godinama. Potrebno je da budete sa nekim ko „ume sa vama“ i ko vas razume. Poznanstvo ovog tipa dogodiće se od drugog dela septembra do kraja oktobra. Do tada uživajte, najviše u flertovanju.

   POSAO
   Poslovni segment će jačati i vaša karijera je u usponu. Sreća jeste na vašoj strani, ali na to se ne smete osloniti jer baš ona pokazuje tendenciju da vas izda u najgorem momentu. Vi ćete biti korektni prema ljudima sa kojima radite, ali tako nešto ne očekujte od njih. Neke kolege će pokazati pravo lice u drugom delu godine. Možete očekivati više saradnje i partnera iz inostranstva, a i vas će put često voditi van zemlje. Od septembra vaše pozicije se popravljaju, ali morate biti oprezni jer će vas svaki pogrešan korak vratiti unazad. Nećete biti nezadovoljni finansijama, ali ćete imati problem sa otplatom kredita i dugovanjima, a možete i da se dodatno zadužite.

   ZDRAVLJE
   Sve do proleća računajte na slabiji imunitet i sklonost prehladama, infekcijama i upalama. Posle toga sledi popravljanje zdravstvenog stanja.

   DEVICA
   LJUBAV
   Slobodni će morati da odluče da li da se vrate bivšem partneru. Za to će biti više šansi, krajnji rezultat vašeg odabira ne mogu reći, ali će taj pogled u prošlost biti aktuelan. Pored ovoga, bogat društveni život i proširivanje kruga prijatelja dovešće vas u priliku da birate. Do oktobra lutate, ali poslednji meseci donose želju za stabilnošću. U dužim odnosima biće razmimoilaženja kada je reč o pravcima veze. Možete biti skloni isključivosti, čak i presecanju odnosa, što se ne preporučuje jer će vas bes držati kratko. Smirenje u poslednjem kvartalu, kada se neke priče mogu pokrenuti ka ozbiljnijem nivou. Brakovi će proći najbolje jer je želja za očuvanjem stabilnosti jaka. Mirne situacije u porodičnom okruženju, proširenje i sređivanje stambenog prostora.

   POSAO
   U poslovnom segmentu napredujete, a i finansijski rezultati će biti bolji. Upozorenje - poslednja dva meseca mogu doneti želju za ulaganjima i zaradom na brzinu. Nekima će se ovo isplatiti, ali budite obazrivi. Svoja zaduženja isplatite jer tada kreću jače aktivnosti sudova. Očigledna je vaša želja da se što pre pokrenete, ali ste skloni pravljenju grešaka i ishitrenim postupcima. Naučite da sada ne možete dobiti ništa preko noći i da ćete morati da posvetite svoje vreme svakom detalju i sitnici. Međukolegijalni odnosi će biti na klackalici, ali će se sve završavati za kratko vreme, bez posledica po vas. Najbolji je period od septembra i ulaska Jupitera u polje posla i novca. Karijera kreće uzlaznom putanjom, a najbolji su novembar i decembar.

   ZDRAVLJE
   Zdravstvene tegobe se prikazuju kao prolazne i kratkotrajne, ali vodite više računa u saobraćaju, a postoji i sklonost ka povredama, padovima, lomovima.

   VAGA
   LJUBAV
   Vage u brakovima nisu završile sa problematikom koja ih godinama muči. Nestabilnost je prisutna i sa više razumevanja i tolerancije morate prilaziti svakoj situaciji. Ipak je poslednjih nekoliko meseci najproblematičnije, kada vas opozicija Jupitera iz vašeg znaka sa Uranom iz polja braka može dovesti do tačke sa koje nema nazad. U dužim emotivnim odnosima od partnera zahtevate vernost i posvećenost, a sami nećete biti spremni da to ispunite. Lepo sedite i razmislite da li je odnos u kome ste zaista pravi za vas. Ako odlučite da ste spremni za neki ozbiljniji korak, od septembra planirajte sa partnerom zajednički život ili svadbena zvona. A slobodne Vage? Pred sobom imate godinu koju ćete definitivno upamtiti. Nećete biti spremni da se smirite sve do jesenjih meseci jer suviše će biti dobrog provoda, suviše novih i zanimljivih ljudi u vašoj blizini.

   POSAO
   Trošićete novac kao da ga dobijate u neograničenim količinama i biti skloni zaduživanju. Što se poslovnog dela tiče, definitivno neće ispuniti vaša očekivanja. Smatrate da zaslužujete mnogo više, ali ne verujem da će se šefovi složiti sa vama, bar ne pre poslednjeg tromesečja. Možete pokrenuti važne dogovore, možda i sa stranim firmama, ali i u ovom segmentu morate imati jednu racionalnu crtu - obratite pažnju na detalje i ne dozvolite da budete izmanipulisani. Od ulaska Jupitera u vaš znak tokom septembra, pa sve do polovine decembra slede povoljne prilike, otvaranje novih tržišta i rizici koji se mogu isplatiti.

   ZDRAVLJE
   Ove godine se mogu aktivirati problemi sa šećerom, jetrom, žučnom kesom, a biće i neprijatnih kožnih oboljenja.

   ŠKORPIJA
   LJUBAV
   S obzirom na to da vaš vladar Mars ulazi u ovu godinu slab i u aspektima koji govore o problemima u komunikaciji u partnerskim odnosima, onda vam je sve jasno. Polje tajnih odnosa je naglašeno i Škorpije će i te kako imati tendenciju da se aktiviraju kroz ljubavisanje sa strane. Ako se već uplićete u ovo, budite svesni da je izvesno da će partner otkriti šta se dešava. Nije mnogo drugačija situacija ni u brakovima, s tim što će partner primeniti veću kontrolu i pritisak. I bez prevare ćete imati probleme koje morate rešiti, pa nemojte sebi komplikovati život. Škorpije su pod jakim energetskim uplivom koji ih vuče ka strasnim i fatalnim odnosima, tako da će i slobodni dobiti svoj deo „kolača“. Mnogo prilika za avanturu, ali period za pravu ljubav je u novembru i decembru.

   POSAO
   Do druge polovine 2016. moraćete da se prilagođavate i pristajete na poslove kojima niste zadovoljni. Umnog rada i energetskog trošenja ćete imati mnogo, ali budite sigurni da će vam se ovo isplatiti. Sada ništa ne ide lagano, jer Saturn u polju posla i novca dozvoljava napredovanje korak po korak. Preokret će nastupiti od drugog dela septembra, ali ćete vi put za to utrti mesecima unazad kroz tajne dogovore sa ozbiljnim ljudima koji vas žele u svom okruženju. Škorpijama je naglašena promena radnog mesta i zaokreti u poslovanju. Neće biti preseka preko noći jer ćete vi graditi sebi odstupnicu i formirati nove puteve. Finansijski je najisplativiji poslednji kvartal.

   ZDRAVLJE
   Tokom ove godine lako ćete gubiti energiju i imati padove imuniteta. Potrebno je da se ozbiljnije bacite na fizičke aktivnosti.

   STRELAC
   LJUBAV
   U bračnim odnosima postoji problematika koju izbegavate da sredite. Koliko god da odlažete neke situacije, moraćete da se suočite sa njima. Ako budete prepustili sudbini da to uradi, verovatno ćete kraj godine dočekati u još dubljoj razdvojenosti. Strelčevi u dužim vezama smatraju da daju sve od sebe. Ne verujem da je to i gledište voljene osobe, koja nije zadovoljna tretmanom koji dobija. Povremeno ćete biti stegnuti u pokazivanju prisnosti, a kritizerstvo prema partneru će samo biti još jedna kap u prepunoj čaši. U prvom delu 2016. partner će biti i ljubomoran jer će smatrati da su neke vaše prijateljske relacije previše prisne. Slobodni će biti privlačni suprotnom polu, ali ćete se teško opuštati i davati svoju naklonost. Odrasli ste i sazreli i ne zadovoljavaju vas isprazni i površni odnosi. Vama će poslednja četiri meseca doneti ono pravo.

   POSAO
   Do septembra nemojte računati na laku zaradu. Tek kada Jupiter pređe u Vagu i svojim uticajem smiri Saturna u vašem znaku, videćete prave rezultate onoga što ste uradili u prethodnom periodu. Septembar, oktobar i novembar doneće vam više nego svi meseci zajedno pre toga. Tada očekujte i priznanja za svoj rad, unapređenja i mnogo jače finansijske prilive. Moraćete da naučite da pažnju posvetite saradnjama i da ne odustajete ni onda kada smatrate da je već sve rečeno i pokušano. Kolegijalni odnosi će biti dobri i možete računati na ljude sa kojima radite. Uz malo više truda, ovo može biti dobra godina.

   ZDRAVLJE
   Zdravlje će biti solidno, ali punu pažnju posvetite organima za varenje. Povremeno radite analize krvi.

   JARAC
   LJUBAV
   U brakovima postoji neusaglašenost i loša komunikacija. Vi imate svoje prioritete, partner svoje i retko uspevate da ostvarite povezanost, čak i po osnovnim porodičnim pitanjima. I vi i druga strana imaćete povremene izlete, što nimalo neće popraviti situaciju. Početak 2016. jeste težak, a situacija će se pogoršati u poslednja dva meseca. Mnogo mira i strpljenja ako imate nameru da prevaziđete ovo. Što se emotivnih odnosa tiče, vas dvoje ćete uspeti da prevaziđete probleme, a u tome bi vam pomogla zajednička putovanja i odmori, gde će one iskre ljubavi imati snagu da izbiju i reanimiraju vašu vezu. Slobodni će imati tendenciju da se upliću u fatalne, strasne, ali komplikovane odnose, nešto što može biti polutajno, nedefinisano, moguće i sa osobom sa kojom postoji veća razlika u godinama.

   POSAO
   Novac vas hoće i moći ćete da kažete da ste zadovoljni svojim finansijama, što se ne bi moglo reći za sve ostalo. Željene pozicije vam izmiču iz ruku, najjači projekti se daju drugima, a vi, i pored dobrih ideja, kaskate za ostalima. Ovako će biti sve do septembra i ulaska Jupitera u polje karijere. S obzirom na to da će tada biti u skladnom aspektu sa vladarom vašeg znaka, računajte da se stvari menjaju u vašu korist. Jake osobe staju iza vas, autoriteti vas guraju u prvi plan i Jarčevi će doći do onih ciljeva za koje se bore. Upozorenje za decembar - oprez u dogovorima, samo da je sve legalno i po zakonu. Do tog perioda regulišite dugovanja. Mogući pravni postupci.

   ZDRAVLJE
   U prvom delu godine ste zdravstveno loši. Imunitet je u potpunoj dubiozi, pa će se sve očas posla kačiti na vas.

   VODOLIJA
   LJUBAV
   Bračni odnosi će uspeti da preguraju ovu godinu. Potrebno je malo da vi i partner pronađete interes, ali i kompromis po mnogim pitanjima. Mislim da će to u velikoj meri zavisiti od vas, kada vi uspete da savladate tvrdoglavost i kada se manje burno posvetite nekim pitanjima, lako uspevate da se dogovorite. Neće sve duže veze imati srećan kraj. Kod vas je drugačija situacija jer i voljena osoba ume da se zainati, što će podstaći sukobe. Od septembra prestajete da obraćate pažnju na partnerove želje i gledate samo sebe, tako da od tada počinje najkomplikovanije vreme za vas dvoje. Slobodni će uživati. Malo ćete mešati ljubav i prijateljstvo, mnogo se zabavljati i biti primećeni. Kada u jednom trenutku rešite da se smirite, u poslednjem kvartalu godine, naći će se osoba baš po vašoj meri za strasnu i fatalnu vezu.

   POSAO
   Potrebno je da izađete iz odnosa koji vas koče. Neizvesnost i nesigurnost neće dozvoliti da uradite bilo šta konkretnije na jačanju svojih pozicija. Uvući ćete se u svakodnevicu, otaljavati obaveze i čekati da vam prilika padne sa neba. Ako se prilika ne pojavi sredinom 2016, onda računajte na nju od septembra. Nećete ostati na istom, idete nabolje, samo je pitanje u kom će se to momentu dogoditi. Pojedini će napusti mesto boravka i zaputiti se u inostranstvo. Nekim ponudama nećete moći da kažete ne. Poslednji kvartal godine donosi najbolje u finansijskom smislu, a privatnici će deo priliva uložiti u proširenje poslova.

   ZDRAVLJE
   Iako će stres i nervoza i dalje biti prisutni u vašem životu, zdravstvene prilike kako vreme bude odmicalo, za vas idu sve bolje.

   RIBE
   LJUBAV
   Očekivaćete previše i pokazivati svoje nezadovoljstvo, često padati u neraspoloženje i duriti se zbog toga što vam bračni partner ili voljena osoba ne ispunjavaju želje. Bliskost se ne sastoji samo od ružičastih nijansi, već i od problema i svakodnevice koja vama tako teško padaju. I brakovi i emotivne veze će imati svoje padove jer ćete se vi povlačiti u tišinu, a druga strana neće biti sigurna šta da uradi. Povremeno ćete sumnjati da niste dovoljno voljeni, misliti da se partner okrenuo ka nekom drugom, a i vi ćete imati svoja bekstva u flertovanja da biste se oraspoložili i podigli. Promene nabolje će nastupiti u poslednjim mesecima 2016. Slobodni će imati emotivne zanose i fatalna zaljubljivanja, čiji ishod neće biti najsretniji. Oktobar mesec će vam doneti „nadoknadu“ za sve promašaje i osobu koju je vredelo čekati.

   POSAO
   Najvažnija će vam biti finansijska sigurnost. Do proleća ćete kroz neisplativa ulaganja ostati bez dela novca, ali ćete brzo nadoknaditi. Saradnje su stabilne, a obradovaće vas i što će vam se stari klijenti i partneri obratiti i napraviti dogovor. Ribe će moći da se pohvale napredovanjem, koje će ići postepeno, ali vi ste na priznanja naučili da čekate. Ta priznanja i unapređenja idu od jeseni i period do kraja godine doneće vam više nego što ste se nadali. Kroz dogovore i malo rizika dodatno ćete popuniti svoj novčanik. Saradnja sa strancima aktuelna je tokom cele 2016. Kolegijalni odnosi će biti dobri i na ljude sa kojima radite možete da se oslonite.

   ZDRAVLJE
   Koliko god se trudili da vodite računa o sebi, u prvom delu godine zdravstveno nećete biti baš najbolje i imunitet će vam biti slab.