Forumi » Mistično

Najveće misterije svemira u 2015.

  • Moderator
  • 574 postova
  25. фебруар 2016. 11.29.55 CET

   

  Misterije svemira daleko su od otkrivanja, a YouTube kanal Dark5 donosi 5 najvećih misterija 2015. godine koje će neko pokušati objasni.

   

   

  5. EM pogon - 30.7. naučnici NASA-e na konferenciji su konferenciji najavili EmDrive, pogon koji je po mnogo čemu revolucionaran pronalazača Rogera Shavea i, naravno, podseća na nešto što bi moglo pogoniti NLO-e ... ne treba ni reći koliko je teorija zavere nastalo na tu temu. Sve u svemu, do Marsa bi trebali stići za dve i po meseca?

   


  4. Svetla na Ceres - NASA-ina letelica Davn stigla je do Ceresa i snimila svetla na njemu, kao i piramidu ... a i dalje nemamo blage veze o čemu se radi.

   


  3. Plavi NLO nad Los Anđelesom - fantastično plavo svetlo oko letećeg objekta Pentagon je proglasio nenajavljenim testiranjem balističkog projektila ispaljenog sa podmornice ... a ne znamo ko im veruje.

   


  2. Izvanzemaljska megastrukture - teleskop Kepler otkrio je "nešto" u orbiti oko zvezde KIC 8.462.852 što se teško može nazvati prirodnom pojavom ...

   


  1. Kupola na Marsu - od svih čudnih stvari koje je snimio rover Curiositi, ova je definitivno najbliža istini - ovakvu kupolu priroda jednostavno ne može napraviti ....

   

  Pogledaj video