Novak Đoković » Diskusije


Beker o saradnji sa Đokovićem

 • Leader
  23. децембар 2013.

  Bez čvrste i iskrene podrške svoje supruge Lili, ne bih ni prihvatio posao Noletovog trenera. To je u subotu jasno poručio Boris Beker, koji je nemačkim medijima ispričao kako je tek posle dobijanja „zelenog svetla“ njegove lepše polovine odlučio da pristane da pojača stručni štab našeg igrača.


  "Sve dogovore pravim sa njom, a da se ona nije složila, gotovo izvesno me ne bi bilo u Đokovićevoj loži u 2014" rekao je slavni Nemac.

  Glas „za ili protiv“ bivše holandske manekenke bio je aktuelan i ranijih godina. Kada je, na primer, Bekeru stigao poziv da bude zaštitno lice u pokeru, tada mu je Kersenbergova prvo to dozvolila, a onda čak davala i savete u vezi sa ovom kartaškom igrom. To i ne čudi, ako se zna da je radila kao krupije u kazinima u Londonu i Tel Avivu.

  "Ja sam super ponosna na svog muža i jedva čekam da ga vidim kako ponovo „igra“ tenis. Oduševio me je. Neće biti lako organizovati sve, ali sada smo u Novakovom timu, i tu smo svim srcem. Do pobede! Biće to uzbudljiva 2014. i puna takmičarskog naboja. Radujem se novoj teniskoj sezoni!" istakla je lepa Lili.

  Dok ne otputuje za Abu Dabi, Beker trenira sa Đokovićem, Vajdom i ostatkom stručnog štaba u španskoj Marbelji.

  "Ne želim da otkrivam previše detalja, ali ima nekoliko strateških odluka u vezi sa igrom o kojima ćemo razmišljati. Podjednako je važno da Novak usvoji jak mentalni pristup koji će zadržati u polufinalima i finalima. To će napraviti razliku između pobede i poraza. Pobednički mentalitet je bio moja najveća snaga i to je nešto što ću preneti i na Đokovića" rekao je Beker, koji će generalnu probu sa Novakom imati na egzibiciji u Abu Dabiju krajem ove godine.