Ženski kutak » Diskusije


Kupovina venčanice

  • Član
    10. јул 2015.

    Pre nego što počnete velike pripreme za svadbu po buticima za venčanice, moj savet je da na internetu istražujete pre odlaska u prodavnicu. Ovo će vam uštedeti mnogo vremena i energije i daće vam potrebne informacije o tome šta tačno da traže, šta treba i šta je u modi u ovom trenutku.
    Pronađi neke veb stranice posvećene tendencijama u modi venčanja.


    Pogledajte kritike u časopisima. Na taj način ćete videti najnovije modne tendencije venčanja različitih dizajnera.
    Sačuvajte slike od venčanica koje vas impresioniraju. U zavisnosti od stila vašeg venčanja i takođe vašeg ličnog stila, odredite novac koji je potreban za venčanicu.Morate biti zadovoljni  svojim izgledom i kako sebe zamišljate u toj venčanici na venčanju.
    Izbor
    Pokrenite traženje odmah nakon što zakažete datum za venčanje. Većina venčanica su specijalno napravljene za mladu (može da potraje od 3 nedelje do 6 meseci). Naručite venčaniicu najmanje nekoliko meseci pre venčanja. Na ovaj način ćete imati vremena da izvršite potrebne ispravke i možete koordinirati ostatak stvari. Na primer, u Engleskoj, neveste naručuju svoju haljinu godinu dana pre venčanja.
    Ako se vaša venčanica iznajmljuje, lepo je imati vremena da se odredi stil, radnja u kojoj ćete iznajmiti i datume za preuzimanje iste.


    NIMALO LAK POSAO ....