Ženski kutak » Diskusije


5 tipova muškaraca od kojih bi trebalo da pobegnete

  • Član
    27. септембар 2015.

    Iako vlada sveopšta nezainteresovanost među muškarcima i ženama, žene se žale kako ne mogu da nađu onog pravog, a muškarci se baš mnogo i ne trude da je nađu. Sve u svemu, predstavljamo vam nekoliko tipova muškaraca od kojih bi trebalo da pobegnete glavom bez obzira, a evo i zbog čega.


    1 PROŠLOST KUCA NA VRATA
    Znate one momke koji kao duhovi prošlosti iznenade požele da vam se vrate u život i naravno smatraju da na to imaju sva prava. Pa tako se pojave sa cvećem u ruci, mada mnogo češće praznih ruku, a očito i glava, i onda se pozivaju na staru slavu i odnos koji ste imali pre nekoliko godina.
    I dok se vi jedva sećate kako se zove njegova sestra ili neki član porodice, on se seća i šta ste imali obučeno na prvom sastanku, gde ste bili i koje ste piće pili. Međutim on se seća svega i mnogo sitnijih detalja.

    2 HAJDE DA PRIČAMO O SEKSU
    Da li je istina da su muškarci kojima su zanimljivije devojke zakopčane do grla izumrli? Sve je više muškaraca koji nisu zainteresovani za konspirativne razgovore, a još češće razgovore uopše, oni bi najradije da odmah pređu na „stvar".
    Tek tako, bez iole truda, samo zato što žele. Teme na prvom sastanku su postale površne i uglavnom naslućuju na seks.
    A ima i onih tipova muškaraca koji otvoreno pitaju, da li bi kasnije mogli da odu kod njega kući. Koliko je to zapravo strašno?

    3 JA, JA, PA OPET JA
    Znate i one tipove koji su sami sebi najvažniji. Oni su opsednuti selfijima, teretanom, solarijumom, kozmetičarima i ostalim tretmanima za ulepšavanje. pored toga što uvek bolje izdepilirani nego vi, a imaju i bolje počupane obrve oni i više vremena posvećuju sebi, ali i govoru o sebi.
    Ovakve muškarce bi trebalo izbegavati.

    4 IZLAZAK NIJE OPCIJA, KUĆI JE LEPŠE
    Da li ste i vi barem jednom u životu naleteli na ovakvog tipa, koji bi voleo da kulirate, najčešće kod njega kući, i daleko od očiju javnosti? Ovakvi muškarci najčešće nikada ni ne izvedu devojku na zvanični sastanak, niti piće, niti bioskop.
    Večeru, da ni ne spominjemo.
    Ukoliko njega pitate šta bi želeo reći će vam da mu je kod kuće u vašem zagrljaju najlepše, ni slučajno ne nasedajte na ovu foru. Klonite se ovakvih frajera.

    5 SVE JE SAMO IGRA
    Koliko god se vama neki dečko svideo ili vam se pak učini i da bi to moglo da potraje, morate da imate na umu da postoje i muškarcima kojima je odnos sa nekom devojkom samo vrsta zabave i ništa više.
    On vas ne vidi kao potencijalnu devojku na duge staze, niti buduću majku dece, on bi samo malo da se zabavi. Ništa više. Devojke oprez!