Ženski kutak » Diskusije


Saznajte koliko ste zgrešili prema svojoj koži!

  • Član
    09. новембар 2015.

    Upravo lansirani sajt Pure linije Garnier brenda uči posetioce o nezi kože i upozorava na grehove koje prema njoj svakodnevno čine.
    Kompanija Loreal lansirala je mikro veb sajt Pure linije Garnier brenda namenjen srpskom internet prostoru. Ova veb lokacija karakteristična je po tome što je u potpunosti posvećena nezi kože kroz razotkrivanje grehova koje prema njoj svakodnevno činimo. Ovaj izuzetno jednostavan, vizuelno atraktivan i veoma pregledan mikro veb sajt sastoji se od tri celine. Namenjen je prvenstveno upoznavanju posetilaca sa grehovima koje, najčešće nesvesno ili iz neznanja, čine prema svojoj koži i njihovoj edukaciji kako da izbegnu loše posledice po lepotu i zdravlje koje takvo ponašenje sobom nosi.


    U prvoj celini posetioci sajta se pozivaju da priznaju grehove koje su činili prema svojoj koži. Kratka i efektna priznanja koja već postoje na sajtu opisuju u stvari uobičajene situacije kada činimo greške u higijeni i nezi kože koje nas kasnije koštaju njenog lošeg izgleda i preranog starenja. Tu su ostavljanje šminke preko noći, izostanak hidratacije i slične loše navike.


    U drugoj celini sajta posetiocima se nudi mogućnost da, u formi interaktivnog kviza, provere kako se odnose prema svojoj koži. Na kraju liste pitanja, od kojih su neka zaista duhovita, posetioci sajta dobijaju ocenu do kakvih posledica njihovo ponašanje može da dovede i savet kako da ih pravilnom negom i odgovornim ponašanjem prema svojoj koži izbegnu.


    Treći deo sajta posvećen je upoznavanju posetilaca sa Pure linijom Garnijer brenda koja je u potpunosti posvećena nezi kože.
    Mikro sajtovi su uobičajen alat internet marketinga kojima se pažnja korisnika interneta usmerava na pojedinačni proizvod ili akciju. Na globalnom nivou je uobičajeno da se za svaki brend unutar kompanijskog portfolija razvijaju posebni mikro sajtovi dok je to na domaćem internetu još uvek prilična retkost. Mikro sajtovi su obično inovativni a njihovi autori se trude da budu i zabavni ali na liniji vrednost koje karakterišu brendove kojima pripadaju. U kompaniji Loreal su se potrudili da razviju zabavnu i edukativnu veb lokaciju posvećenu nezi kože što je i namena Pure linije Garnier brenda.


    Do ovog sajta može se doći i preko adrese www.pure.rs