Ženski kutak » Diskusije


Modni detalji za Novogodisnju noc

  • Član
    18. децембар 2015.

    Mnoge žene će pri odluci o kombinaciji za najluđu noć u godini prvo izabrati svečanu usku haljinu u modernoj nijansi, ili možda ležernu ali elegantnu kombinaciju košulje i uskih farmerki. Modne detalje često zanemarujemo i stavljamo ih u drugi plan do poslednjeg trenutka. Pokušajte da uradite obrnuto.
    Prave trendseterke znaju da atraktivna odevna kombinacija ima obavezan dodatak - modni detalj koji svojim oblikom, bojom ili materijalom skreće pažnju i garantuje originalnost.
    Bez obzira na to kakav doček planirate - mirnu večeru u nekom restoranu, žurku u omiljenom klubu ili zabavu u društvu najbližih prijatelja, sigurno nećete izaći iz kuće bez tašne.
    Te večeri se opredelite za atraktivan manji model u koji će stati osnovne sitnice - karmin, maramice i ključ od automobila ili novac za taksi. Budući da je crvena boja zaštitni znak novogodišnjih žurki, a sigurno ste čuli da je u novogodišnjoj noći dobro obući nešto crveno ili imati bar crveni detalj kako bi sledeća godina bila srećna, preporučujemo tašnu u toj nijansi.
    Kada je nakit u pitanju, na vama je da izaberete da li će on biti serijske proizvodnje ili unikatan. Važno je da ne liči na onaj koji nosite svakodnevno i da deluje glamurozno. Ako vam je odevna kombinacija jednobojna, razbijte je nakitom u jarkim bojama i jakom šminkom ili čarapama u nekoj fluorescentnoj nijansi.