Informacija

Ocena


Pogledajte i ovo

Social Share

Recepti detoks dijeta poznatih ličnosti

Recept

Postoji mnogo različitih i korisnih dijeta koje se razlikuju u svojim funkcijama i principima, kao i metodama ili ostvarenjima.

Možda postoje i varijante, koji neće dati rezultate koje ste očekivali, koji će biti totalno gubljenje vremena i koji će čak imati i neke neželjene efekte. Ipak, postoji opcija koja je zaista efikasna i vredi da je probate. Prilično efikasna je detoks dijeta.

Detoks je detoksikacija, proces tokom kojeg se organizam oslobađa od toksina i štetnih proizvoda koji se pojavljuju u našim telima. Što se tiče dijete detoksikacije, možete naći veliki spektar dijeta.

Generalno one smanjuju hemikalije koje se nalaze u vašem organizmu na minimum i sugerišu hranu koja sadrži vitamine i hranu koja sadrži visok procnat vode, koji takođe pomaže vašem telu da se oslobodi neželjenih elemenata.

Detoks dijeta je veoma popularna širom sveta, a slavne dame imaju recepte za vas.


Detoks dijeta recept - Gvinet Paltrou

Jedan od glavnih jela koja Gvinet sugeriše kada je u pitanju detoks dijeta jeste supa od avokada, leblebije, šargarepa i pire od đumbira. Uprkos činjenici da je ova hrana nedovoljan izvor minerala i proteina, možete ove sastojke koristiti da upotpunite svoj jelovnik.



Detoks dijeta recept - Bijonse

Detok dijeta poznate pevačice Bijonse, traje 22 dana. Ona jede pečurke i avokado salatu.


Detoks dijeta recept - Viktorije Bekam


Alkalna dijeta je ono što Viktorija Bekam sugeriše. Suština ove ishrane je uklanjanje kiseline iz hrane, što je uglavnom meso i riba, u cilju regulisanja PH tela. Kako Viktorija primećuje ova dijeta ima direktan uticaj na poboljšanje kože i tela.



Detoks dijeta recept - Keti Peri

Super magičan recept od Keti Peri je ništa više od obične šolje zelenog čaja, koji je ona počela da pije posle faze zavisnosti od brze hrane. Zeleni čaj pije umesto kafe i alkohola, ona sugeriše za zdravu ishranu i na sprečavanje nastanka raka.



Detoks dijeta recept - Hajdi Klum

Obična negazirana voda za piće je verovatno jedan od najčešće ponovljenih stvari koje smo čuli kada je pitanju održavanju vitke linije. Hajdi Klum predlaže dinju ili krastavac i mnogo vode.



Detoks dijeta recept - Dženifer Aniston

Dženifer Aniston koristi malo limuna u vodi, naravno, ne lišavajući vas zadovoljstva da dodate i malo šećera. Napravite ukusan napitak i očistite telo!

Ova lekovita kura okrepljuje telo, otklanja umor, jača imunitet, snižava holesterol, podstiče mršavljenje, poboljšava koncentraciju i opšte stanje organizma.

Pokušajte, telo će vam biti veoma zahvalno!

Autor: M.L.

Social Share