Blogovi

Ekipa: 0 member(s)

Shares ?

0

Klikova ?

0

Viral Lift ?

0%

Tagovi

Pogledajte i ovo

 • 24 Nov 2014
      Htela sam biti tvoja muza, onako lepa i nežna, poput muzike. Inspiracija i zaštitnica ujedno, za tvoju ipak ranjivu dušu. Spazih jesen kako mi se kezi u lice. Vrišti, opominje, ali neka... Sačuvaću makar sećanje.   Danas sam prvi dan na VolimoNet, pa koristim priliku da prenesem par stihova koje sam objavila na jednom sajtu koji mi je bio mnogo drag. 
  3247 Objavio/la Daca S.
 • 04 Oct 2016
      Boli me nežnost pogleda tvoga,Daljina koja mi ne da te taknem,Da li si stvaran ili samo privid,Strepnja sa kojom dan novi počnem.Boli me baršun u tvome glasu,Plašim se da ga neko ne odnese.Skrivena želja si postao moja,moj strah da me previše ne ponese.Boli me ćutanje tvoje ponekad,Tren bez tebe večnost je prava,Znam da želim biti samo tvoja,Zvezda vodilja, tvoj san i java.Daca S. http://poetikaduse.blogspot.rs 
  2849 Objavio/la Daca S.
 • 07 Oct 2016
    Dok šetam parkom, gazim uvelo lišće.  Mislim kako sa svakim uvelim listom  u nepovrat odlazi još jedna godina,  još jedna pobeda ili poraz.  I, još jedna godina bez njega.  A on, negde u tuđini, usamljen  dočekuje prve sitne pahulje.  Ako vam se učinilo da ja to o jeseni, grešite.  O ljubavi ja, a njoj ni jesen ne može ništa   Daca S.
  2290 Objavio/la Daca S.
 • 05 Oct 2016
    Kad jutrom osvanem bez izdajničkih suza, Koje mi oči i sad vlaže često,Tada shvatiću da živiš samo od aplauza,Nadu ću pustiti mesto tebe na presto. Kad osvanem opijena slatkim nemirom,Koji moja duša nekad osetiti zna, Tad zagospodariću čitavim svemirom,Bez ovog upornog i nerealnog sna. Prkos deteta, što izlazi iz tebe,Postaće tek jedna u nizu uspomena,Jer ljubav ne trpi nikakve zloupotrebe,Ona je jaka, iskrena, čak i bezvremena. Daca S.      
  2111 Objavio/la Daca S.
Lično 6.818 pregleda Dec 06, 2014
Moj prijatelj Miki

mala sam na "onom" sajtu jednog prijatelja, čak i više od toga. Ime mu je bilo Nikola, zvani Miki. Znao je samo Mio za njega.
Rekao je da je došao da traži cice, a inače Miki se najviše ložio na plesačice.
Voleo je plavuše...

ali ništa manje crnke...

 

ali ni crvenokose nisu bile loše...

 

jednom je naišao na jednu koja kao da je Zorici Brunclik nešto u rodu...


posebno mu se dopalo kad je gledao jednu cicu kako pleše sa partnerom...

i tada je shvatio da mora naučiti da igra:

 

Zli jezici su bili skloni tome da kažu kako je MIki bio lažnjak. Kako kleveću...


Tags: #plesačica  #cica 

Komentari

16 komentara
 • Daca S.
  Daca S. imao je Miki malo problema, jer je Valentina bila udata...jedva se nekako stišala gužva kad je pobegla od muža kod komšije Mikija
  07. децембар 2014.
 • Ramona mo
  Ramona mo Daci, koja je to ludnica bila ... lud, zbunjen, normalan
  07. децембар 2014.
 • Daca S.
  Daca S. Miki je sada srećno oženjen čovek, sve se lepo završilo...
  07. децембар 2014.
 • Ramona mo
  Ramona mo Ko čeka taj i dočeka ...Najbitnije je da se Miki ''USREĆIO''
  07. децембар 2014.