Forumi » Nega lica

Yves Saint Laurent kolekcija za proleće 2016 ~ Boho Stones

    • 1436 postova
    12. март 2016. 21.46.44 CET

    Boemsko kamenje kolektori

    Dva specijalna izdanja paleta: jedan za lice, drugi za oko. Boje dragog kamenja, svaki u šarmantnoj kutiji, ukrašeni zlatom. Dobro došli u svet boemskog kamenja!

    Kolektor za lice Gipsi Opale

    Osvežava lice i čini sofisticiranim. U modernim prelivaju se nijanse. Uvođenje ciganskog Opala opsega za lice, koja donosi svetlost na elegantan i inovativan način.

    Potpuno novi način da se postigne savršen ten. Četiri boje pokrivaju sve nepravilnosti: svaka nijansa posebno na malom prostoru koji želite da popravite. Tračak svetlosti zelene pokriva crvenilo. Lavanda lice umotava u sjaj. Pink roses daje svežinu. Dirljivo zlatno osigurava senzualnost i zdrav sjaj. Za mekan i sofisticiran izgled, umotan u svetlu, sa četkom nanesite sve četiri nijanse u isto vreme.

    Magija počinje sa nizom pink opal koji podseća na dragoceno parče vintage odeće, ukrašen zlatnim vencem i legendarni logo 'Cassandre'. komad Collectors '. Predmet želje. Jednostavno to, da ne možete da odolite.

    "Inovativni način kako ga tvoje lice lepu proleća sjaj koji podseća na ruže."
    Lojd Simmonds, kreativni direktor šminke, ISL Bote



    Kolektor za oči: Pop Jaspe

    Paleta za oči Alternative Jaspe vredan kao zeleni jaspis, odiše modernošću i slobodnog duha. Podseća na boemsko sa gipsi stilom.

    Čim otvorite kutijicu, vidite srebrnu nijansu koja počinje da sija. Nanesite je preko celog kapka ili samo u korenu trepavica. Eksperiment sa jasnijim nijansama bledo zelene boje, žalfije nijansa ili nijanse breskve, da se postigne luksuzan i dramatičan izgled. Naglašavaju svoj izgled sa zlatno-žute, koja se primenjuje u gornjem desnom uglu kapka, ili stvoriti klasičan izgled sa postepenom primenom nijansi žalfije. Ovaj opseg je prožet slobodu, i stoga ne podleže uobičajenim pravilima.

    "Žene, kao što se vidi Ives Saint Laurent je slobodan duh. Ona piše svoja pravila i zanemaruje strani."
    Lojd Simmonds, kreativni direktor šminke, ISL Bote

     



    Maskara  Effet Fauk Elipsa Spectacular Efekti

    Vatromet boja. Neka oči ovog proleća sjaje u raskošnim bojama, prožet boemskom spokoju. ISL Beaute predstavlja dva nova specijalna izdanja nijansi na proizvod Maskara Volume Effet Fauk elipsa spektakularan efekat na očima daje novu notu drame sa efektom naj-boje.

    Trepavice osetljive pero žive boje - nove nijanse može da se nosi samostalno ili se mogu primenjivati uz crnu maskaru Mascara Volume Effet Fauk Elipsa Spectacular Effects. Označite jedan sloj na gornje ili donje trepavice ili napraviti kontrast dve nijanse - Nanesite jedan od gore, a druga na donjim trepavicama.

    Nezaboravna boja. Pravi boemski duh. Nijanse su moćne i ostavljaju utisak - savršen izbor za žene koje vole da vide. Boemski Black: živa roze, podseća na perje egzotičnih ptica i Hippie Green: nijansa zelene žada za elegantne žene koje vole boemski stil.

    Sveže i sočno avantura za proleće. Nakon uspeha za prikupljanje Vernis A Levres dolaze dva nova, eksplozivne nijanse ruže. Primenjuju ih u slojevima, kao što su boja, u zavisnosti od željenog intenziteta. Tangerine boho 42: nezaboravan eksplozija roze nijansi i Folk Rose 43: tamno roze boje - A Touch of boemske elegancije.



    La Lakue Couture Opalescents

    Ove edicije paleta za proleće 2016 sadrži dve nove  nijanse laka za nokte. Obe nijanse koje odražavaju tonove zelene jaspis i roze opal, obogaćeni su luminescentnih čestica, koji poskrbljuje lep izgled vaših ruku - izuzetno ženstvena, kao vredan nakit na prstima. Manikir za proleće 2016. godine povećati intenzitet i primenite više slojeva ili samo jedan, ako želite prirodan izgled.
    Love Pink 69: neverovatno ženski, izabran je roze nijansa pomešan sa prelivajućem sjaja i Green Peace 70: mekom zelenom nijansom sa boemskim završetkom.