Forumi » Nega lica

5 kozmetičkih trikova

    • 1436 postova
    12. март 2016. 22.23.29 CET

    1. Koristite karmin i rumenilo

    Većina njih ima mnogo nijansi karmina , ali samo imaju jedan ili dva rumenila. Ali tu je ruž za usne. Šta sada? Ništa ne može biti jednostavnije, koristite ga kao krem rumenilo!

    Usne imaju veoma sličan teksture kao crveni obrazi, pa ovo je idealno rešenje kada ne možete propustiti hladovinu. Izbegavajte suvoparne ruževe koji su odmah suvi, tako da se ne završavaju sa dve indijskim linije na obrazima.

    2. Upotreba Vazelin kao balzam za usne, sjaj Shadov ili iluminator

    Kao i za negu veoma suve i ispucale kože su odlični i da zadržava nemirne obrve. Da li ste znali da skoro da nema bolje za negu kože - jakne, kao i tašne i cipele? Probajte, stara i ispucala kožna jakna su kao novi!

    3. Krema za ruke ili losion za telo da kosu nemirnu savladate

    Spremni ste za izlazak i skoro ste gotovi, mažete ruke  kremom i već želite da napustite kuću, kada primetite da na glavi viri gomila nestašnie mlade kose ili ispucalih vrhova. Aaa, krema za ruke! Sa rukama samo pređite po kosi, gde viri, i sve će biti na mestu. Za veoma suve kraje i dalje možete dodati još malo kreme.

    4. Koristite kao bronzer senku za oči

    I senčenje, naravno, pod uslovom da pravilno nijansiramo, i bez šljokica. Ovo jer savršen trik, čak i u letnjim mesecima, jer će vam lice delovati izuzetno prirodno preplanuo i opušteno.

    5. Koristite tečni puder kao korektor

    Vi ste od onih koji smatraju da bi trebalo da imaju korektor i eventualno koristi na polovinu lica. Kad se preračunate koliko plaćate za 5 do 10 ml korektora u poređenju sa 30 ml tečnosti. Pa zašto ne kupuje tečni puder i koriste kao korektor? Probajte, bićete inspirisani!