Forumi » Windows 10

Microsoft objavio Windows 10 Insider Preview Build 14328

    • Moderator
    • 779 postova
    13. мај 2016. 17.57.14 CEST
     

     

     

    Microsoft je objavio Windows 10 Insider Preview Build 14328 za PC i Mobile, Insiderima koji učestvuju u Fast ring programu testiranja. Ističe se da je u pitanju veći build, koji donosi funkcije i poboljšanja kao što su ažurirano Start iskustvo, Windows Ink, Windows Hello autentifikacija i drugo.

    Windows Ink je, bez sumnje, najjača funkcija koju ovaj build donosi. Funkcija korisnicima omogućava da pišu po svom uređaju tačno onako kako bi to činili i na papairu. Preko Windows Ink Workshopa, korisnici će biti u mogućnosti da kreiraju napomene i beleške, crtaju na tabli i drugo. Sa integracijom Windows Inka, Microsoft praktično čini Stylus sastavnim delom Windows iskustva.


    Ažurirani Start meni bi trebalo da poboljša efikasnost i lakše pronalaženje aplikacija na platformama za PC, tablete i mobilne uređaje. Microsoft je spojio listu najviše korišćenih aplikacija i All apps u jedinstven pregled, pomerivši ih u gornji deo korisničkog interfejsa što značajno smanjuje kliktanje i skrolovanje tokom njihove pretrage.

    Microsoft je dodao izmene i u tablet mode, dodao je Cortanu u Lock Screen čineći njene mogućnosti i upotrebljivost boljim, poboljšao je Action Center, ažurirao taskbar i dodao još neke sitnije izmene sa najnovijim buildom za Windows 10.

     

    win2_16.jpg

    Izvor:TechSpot