Forumi » Windows 10

Microsoft dao uvid u najnoviju verziju Anniversary Update

    • Moderator
    • 779 postova
    22. мај 2016. 10.44.50 CEST

     

    Microsoft je konačno načinio Windows 10 build 14342 dostupnim za korisnike, pa im je tako uz najnoviji build obezbedio pregled Anniversary Update nadogradnje koja zvanično stiže u julu. Uobičajeno je da kada Microsoft objavi novi Windows 10 build za insajdere, takođe objavi i novi ISO za čistu instalaciju, ali u ovom slučaju kompanija je poručila da će ga objaviti uskoro.

    Windows 10 build 14342 donosi brojne promene a čim je dostupan za insajdere, to je dokaz da je Microsoft ispravio veliki broj problema. Ovo je veoma važno imajući u vidu da je build 14342 najnapredniji do sada, iako se očekuje da neke druge promene budu objavljene u narednim nedeljama.

    Microsoft Edge je značajno poboljšan u ovoj verziji i dolazi sa ekstenzijama koje se nalaze u store-u, a takođe dolazi sa podrškom za gestove navigacije prevlačenjem, internet obaveštenjima u realnom vremenu i drugim poboljšanjima performansi. U ovoj verziji je takođe dostupan i Windows Ink u koga Microsoft polaže velike nade , a podsetićemo da on omogućava korišćenje operativnog sistema olovkom. Postoje i brojna druga manja poboljšanja poput novog izgleda za Account Control.

     

    Izvor:Softpedia