Forumi » Windows 10

Win10 Mobile build 14356 za Fast Ring korisnike

    • Moderator
    • 779 postova
    03. јун 2016. 22.19.07 CEST

     

     

    Microsoft je objavio najnoviji Windows 10 Mobile build 14356, koji je dostupan fast Ring korisnicima u okviru Redstone Development Branch-a. To znači da je ovo preview Windows 10 Anniversary Update-a, koji će stići narednog meseca. Takođe, ovo je i prvi build koji je objavljen pod vođstvom novog šefa Insider programa - Done Sarkar, koja je zamenila Gejba Aula.

    Noviteti koje donosi Windows 10 Mobile build 14356 uključuju Cortana poboljšanja:

    - Dobijajte obaveštenja sa telefona na PC-u: Cortana će sada prikazivati obaveštenja sa telefona, uključujući poruke sa messaging servisa, SMS ili društvenih mreža, kao i propuštene pozive sa Windows 10 telefona ili Android uređaja.
    - Šaljite fotografije sa telefona na PC: Ukoliko je potrebno da brzo prebacite fotografiju sa telefona na PC bežično - potrebno je da Cortani kažete "send this photo to my PC". Funkcija je trenutno dostupna samo za Windows 10 telefone.
    - Nova animacija za slušanje: Kada kliknete na mikrofon ikonicu u Cortani, tu je sada nova animacija koja pokazuje da Cortana sluša ono što govorite.

    Build donosi i veliki broj ispravki i poboljšanja korisničkog iskustva. Windows 10 Mobile build 14356 je dostupan na telefonima koji imaju zvaničlnu podršku za Windows 10 Mobile, kao i za Nokia Lumia Icon model.

    Izvor:Neowin