Forumi » Nega kose

Saveti za zdravu kosu od Sindi Kraford

    • Moderator
    • 370 postova
    15. јун 2016. 10.52.18 CEST

    Iako nam deluje da supermodel Sindi Kraford nikada ne stari i da je uvek savršena, 48-godišnja manekenka tvrdi da takav izgled duguje pažljivoj nezi, a evo i njenih najboljih saveta.
    Jedna od najpoznatijih supermodela, Sindi Kraford bila je i ostala sinonim lepe i negovane žene. Iako je majka priroda bila darežljiva prema njoj, Sindi tvrdi da je veoma bitno na vreme početi sa negom kože, jer ćete u kasnim četrdesetim videti prave rezulatate.

    "Kada osoba sa 35 godina počinje da se brine o svojoj koži, rezultate ne vidi tad, već kada je u poznim četrdesetim. Sada primećujem da je adekvatna nega u tridesetim bitna za kasniji rezultat”, tvrdi Sindi

    Osim divne kože, manekenka se može pohvaliti i gustom kosom. Međutim, Sindi objašnjava da ne stari samo vaša koža, već je isti slučaj i sa kosom. Zato je podelila savete kako da sačuvate gustinu i sjaj svojoj kosi.

    “Niko vas, verovatno, nije upozorio da kosa što je starija brže se lomi. Zato je ne perem svaki dan, ali pre pranja stavljam masku za kosu. Pre nego što legnem da spavam, obavezno je podignem kako se ne bi u toku noći lomila”, objasnila je Sindi.