Forumi » Windows 10

Još samo mesec dana za besplatnu nadogradnju na Win10

    • Moderator
    • 779 postova
    30. јун 2016. 12.38.34 CEST

     Ostalo je još samo mesec dana za besplatnu nadogradnju na Windows 10

     

    Od danas, korisnicima koji to žele, ostalo je svega mesec dana da iskoriste prednost Microsoftove ponude i izvrše besplatnu nadogradnju na Windows 10 operativni sistem.



    Početkom prošle godine, Microsoft je najavio da će tada dolazeći Windows 10 biti besplatno dostupan tokom prve godine. Operativni sistem je zvanično objavljen 29. jula 2015. godine, širom sveta. Oni koji propust ovaj period nadogradnje, moraće ili da kupe nove uređaje, na kojima je instaliran Windows 10 ili da izdvoje 119 dolara za Windows 10 Home licencu.



    Microsoftov cilj je da Windows 10 bude prisutan na milijardi uređaja što pre, a kako bi se ostvario ovaj cilj kompanija je prilično agresivno nudila svoj OS korisnicima. Bez sumnje, Windows 10 je Microsoftov najbolji operativni sistem do sada, a donosi veliki broj novih funkcija i iskustava. Microsodt takođe tvrdi da je Windows 10 stabilniji, pouzdaniji i sigurniji od bilo kog OS-a koji je kompanija do sada predstavila.



    Oni koji su već nadogradili svoje sisteme na Windows 10, mogu se radovati Anniversary Update-u, koji se očekuje 2. avgusta i donosi brojna poboljšanja u Windows 10.



    Izvor: Neowin