Forumi » Windows 10

Win10 Creators Up će omogućiti pauziranje nadogradnje Windowsa

    • Moderator
    • 779 postova
    30. децембар 2016. 11.52.56 CET

     Windows 10 Creators Update će omogućiti korisnicima da pauziraju nadogradnje Windowsa

     

    Microsoft radi na tome da pruži korisnicima Windowsa 10 više kontrole nad nadogradnjama koje se isporučuju za njihove uređaje, a nedavno procureli build 14997 dolazi sa novom opcijom koja je kreirana u istom cilju. Naime, Windows 10 build 14997 omogućava korisnicima da pauziraju nadogradnje, što znači da može da se privremeno odloži instalacija novih nadogradnji koje je Microsoft objavio.

     

    Nije tajna da mnoge nadogradnje koje je Microsoft objavio za Windows 10, kao što su kumulativne nadogradnje, izazivaju probleme na uređajima znatnog broja korisnika, uključujući tu instalacione probleme i greške koje se javljaju. U slučaju kada kumulativne nadogradnje ne uspeju da se instaliraju, korisnici nemaju drugog izbora nego da ručno sakriju nadogradnje jer njihovi računari iznova nude iste zakrpe.

     

    Microsoft objašnjava da korisnici sada mogu privremeno da pauziraju instalacije nadogradnji u trajanju do 35 dana. Nova opcija bi trebalo da bude dostupna insajderima u sledećoj beta verziji, a javno uz Creators Update.

     

    Izvor:Softpedia

    Enregistrer

    Enregistrer

    Enregistrer