Forumi » Zanimljivosti

Nagradna igra s računima: Vlada deli kola, putovanja i stan

  • Moderator
  • 592 postova
  04. јануар 2017. 13.01.20 CET

   

  fiskalni-racuni-n1

   

   

  Za Vladu Srbije, 2017 biće godina borbe protiv sive ekonomije.
  Zadovoljni su, kažu, što ta borba već daje razultate, ali se nadaju i boljim.

  To planiraju da postignu pojačanom kontrolom, ali i nagradnom igrom.

   

  Fiskalni računi od Nove godine su nagradni lozovi. Iz Vlade Srbije zato stiže poziv: Uzimajte račune na kasi i sakupljajte ih.

  “Svi računi i slipovi od 100 dinara, pa naviše iz bilo koje radnje ili prodajnog mesta imaju istu šansu da učestvuju u nagradnoj igri”, objašnjava ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ana Brnabić.

  “Građani treba da prikupe minimum 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda o plaćanju karticom, odnosno slipova“, precizira ministarka.

  Sakupljeni računi šalju se u besplatnim i već adresiranim kovertama Pošte Srbije, na kojima će građani samo dopisati svoje podatke. Što više koverata, veća i šansa za dobitak na svakom od četiri izvlačenja koliko će ih biti u 2017.

  „Dodeljivaće se automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu, tehnička roba, a glavna nagrada biće stan u Beogradu”, najavljuje Brnabić.

  Svako ko bude učestvovao u nagradnoj igri neće se takmičiti samo za sebe već i za svoj grad, pošto će biti nagrađena i u igri najaktivnija lokalna samouprava. Njeni stanovnici dobiće beplatne WiFi zone u centru grada.

   

  Izvor: N1info

  Enregistrer

  Enregistrer


  Poslednja izmena: 04. јануар 2017. 13.02.32 CET"